KARLEUŠA IMA 2 USLOVA DA SE VRATI U ZVEZDE GRANDA: Jedan Se Tiče Cece – EVO ŠTA JE PORUČILA

Uncategorized

KARLEUŠA IMA 2 USLOVA DA SE VRATI U ZVEZDE GRANDA: Jedan Se Tiče Cece – EVO ŠTA JE PORUČILA

Kao što je Kurir pisao, Jelena Karleuša je nakon šest godina žiriranja napustila muzičko takmičenje “Zvezda Granda” zbog novca.Naime, Jelena je, da bi učestvovala u novoj sezoni, tražila povećanje honorara.

“Mala od skandala” je zahtjevala iznos od 190.000 eura po sezoni. Međutim, “Grand” nije želio da joj isplati tu sumu, pa je došlo do prekida saradnje, a umjesto nje je došla Ceca Ražnatović.

Da su naša saznanja istinita, indirektno je na svom Instagram storiju potvrdila i sama Jelena. Ona je u svom stilu prokomentarisala dugo čuvanu tajnu, o kojoj do sad niko od aktera nije htio javno da govori. Da bi se vratila u žiri popularnog takmičenja, Karleuša ima dva uslova:

– Ovo je dokaz koliko sam uvijek bila skromna. Ja, mala namučena sirotica. Ali, sada kada je šou uništen, morala bih da dobijem bar 500.000 kako bih bila raspoložena i uspjela da vratim gledanost! – napisala je JK, a onda potkačila i svoju ljutu protivnicu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je uspjela da izdejstvuje honorar od 100.000 eura po sezoni.

– Moj drugi uslov bi bio da pored mene sjedi Ceca Redžepova! – završila je Karleuša u svom stilu.

Podsjetimo, Jelena je prošle godine u otvorenom pismu potvrdila da više neće biti dio ovog takmičenja, međutim, nigdje nije spomenula da je problem nastao zbog novca.

– Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz “Zvezda Granda” i u skladu s tim, na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine obavijestila sam “Grand” produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donijela da bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspjeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati nadalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću – poručila je tada pjevačica i priložila sliku zahtjeva za raskid ugovora. (balasevizam.novi.ba)