Kristina se udala za 33 GODINE STARIJEG MILONERA, a sada imaju 20 djece: Ima 16 dadilja i EVO KOLIKO IH PLAĆA, POGLEDAJTE SLIKE IZ VILE (FOTO)

Region

Kristina se udala za 33 GODINE STARIJEG MILONERA, a sada imaju 20 djece: Ima 16 dadilja i EVO KOLIKO IH PLAĆA, POGLEDAJTE SLIKE IZ VILE (FOTO)

Kristina Ozturk (23) je Ruskinja koja je u braku sa gruzijskim milionerom Galipom Ozturkom(56). Galip je vlasnik hotela u primorskom gradu Batumi, a u ovom trenutku njih dvoje imaju 20 djece, od kojih je Kristina jedno rodila prirodnim putem. Ostalu djecu dobili su surogat majčinstvom koji je u Gruziji legalan, a Kristina kaže da se nada da će imati nekoliko desetina više djece, takođe uz pomoć surogat majki.

Kristina, inače porijeklom Ruskinja iz Moskve, ističe da sve potencijalne surogat majke prolaze kroz savetovanje i da je sve pravno gledano potpuno čisto prije nego što će zatrudnjeti sa decom koja genetski potiču od Kristine i Galipa. Kristina se inače upoznala sa Galipom kada je kao mlada samohrana majka riješila da otputuje do “Las Vegasa Crnog Mora”, kako zovu Batumi. Tamo je upoznala Galipa i to je bila, kaže, ljubav na prvi pogled. “On je moj mentor, vodič i princ – sve u jednom”, tvrdi ona, a Galip potvrđuje njene riječi.

– Lako je biti sa njom, uvijek ima osmijeh na licu, a istovremeno je sramežljiva i tajanstvena. To je supruga kakvu sam oduvijek želio, nebrušeni dijamant sa čistim srcem – kaže on za Mirror.

Nakon prvog sastanka, stvari su se brzo razvijale te je Kristina ubrzo sa sobom dovela kćerku Viku i preselila se u Batumi. Galip je, kaže, dosta stariji od nje i takođe je prije braka sa njom imao svoju, odraslu djecu.ž

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Par se složio da žele što više djece, ali bili su ambiciozni i brzo su shvatili da njena reproduktivna sposobnost nije dovoljna da udovolji njihovim željama. Zato su se odlučili na surogat majčinstvo, što košta oko 8.000 eura po trudnoći.

– Osoblje klinike za surogat trudnoću nam se iščuđava, ali se i raduju i podržavaju naš san o velikoj porodici. Nisam sigurna da li ćemo uspeti u naumu da budemo najveća porodica na svijetu, ali u svakom slučaju planiramo da budemo najsrećnija porodica na svetu. Ja sam s djecom sve vrijeme, radim sve poslove koje mame inače rade. Jedina razlika između mene i drugih mama je u broju djece. Svaki dan kod nas je drugačiji i nikad nije dosadno. Moram da isplaniram obaveze dadilja i ostalog osoblja, a to je svakog dana drugačije – kaže Kristina.

Kristina ima 16 dadilja, a svaka od njih ima mjesečnu platu od 500 dolara. Raspored im je, kaže, takav da rade četiri dana, a onda imaju dva dana pauze. Žive u njihovoj kući i imaju svoju kuhinju.

– Troškovi u ovako velikoj porodici su ogromni. Svake nedelje potrošimo 20 najvećih paketa pelena i 53 pakovanja formule za bebe. Svake nedelje trošimo oko 6.000 dolara za najnužnije stvari za djecu. Nekad malo više, nekad malo manje ali otprilike je to ta cifra. Iako ih imamo toliko, svako dijete ima svoju odeću, ne dijele ništa osim ponekad za fotografisanje.

A djeca su, sledećim redom: Mustafa (14 meseci), Marijam (13 mejseci), Ajrin (13 mjeseci), Alisa (13 meseci), Hasan (godinu dana), Džudi (1), Harper (11 meseci), Tereza (11 mjeseci), Husein (11 mjeseci), Ana (10 mjeseci), Izabela (10 mjeseci), Ismail (9 mjeseci), Mehmed (9 meseci), Ahmed (9 meseci), Ali (8 mjeseci), Kristina (8 meseci), Sara (7 mjeseci), Lokman (7 meseci), Galip (6 meseci) i Olivija (4 mejseca).

Žive u vili, a po jedna soba ide na dvoje ili najviše troje djece.

– Još uvijek su mali, kada malo porastu dobiće svako svoju sobu. Za sada živimo u kući na tri sprata, a planiramo ili da je nadogradimo ili da kupimo veću. Trenutno ima sasvim dovoljno prostora za sve – kaže Kristina.

Ona kaže i da daje sve od sebe da se posveti svakom detetu, što nije lako kada ih ima 20.

– Trudim se, ali moje omiljeno djete je moj muž – kaže Kristina. (novi.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristina Ozturk (@batumi_mama)