Neočekivano: Saša Popović Suzaninom sinu dao je sve, a Danijel mu ovako vraća!

Showbizz

Neočekivano: Saša Popović Suzaninom sinu dao je sve, a Danijel mu ovako vraća!

Kada se Danijel, sin Suzane Jovanić iz prvog braka, u maju vjenčao sa dugogodišnjom djevojkom Tijanom, uz njega je, osim majke i sestre Aleksandre, bio i Saša Popović koga smatra jedinim ocem.

Saša je uvijek isticao da ne pravi razliku između Danijela i Aleksandre.

‒ Suzana mi je najbolji prijatelj i desna ruka. O svemu se konsultujem sa njom. Sa nama živi i Danijel, njen sin iz prvog braka. On je kod nas od osme godine. Prvo je upisao srednju politehničku školu, ali kad smo vidjeli da ga to ne zanima, ispisali smo ga i prebacili u muzičku, a zatim i u školu za tonsku režiju. Dobro barata kompjuterom, miksetama i tonom. Fantastično svira klavir i gitaru, i svaku pjesmu „Zvezda Granda“ priprema ili on ili Žika Jakšić ‒ pričao je svojevremeno Saša Popović.

‒ Danijel je u početku bio malo zbunjen, ali ja sam se prema njemu postavio kao pravi otac. Zavolio sam i ja njega, kao i on mene, i smatram ga svojim djetetom. Volim ga zato što je dobar, kulturan i lijepo vaspitan dečko, a najviše me je fascinirala njegova zahvalnost što sam ga tako prihvatio. Sa njim nikada nisam imao nikakav sukob. Imao sam sa Aleksandrom, ali on mi nikada nije davao povoda za to. Uvijek uradi sve što mu tražim, a Aleksandru moram da molim da me nešto posluša. Ali, kad ona kaže: „Tata, donesi mi sok“, već poslije prve njene opomene ustanem i donesem joj. Izvor: Hello