Doživela šok kada je saznala šta se krije iza OGLEDALA: Nije mogla ni da sanja da je o OVOME reč (VIDEO)

Zanimljivosti

Doživela šok kada je saznala šta se krije iza OGLEDALA: Nije mogla ni da sanja da je o OVOME reč (VIDEO)

Devojka po imenu Samanta je primetila da joj u kupatilu duva drastično hladan vazduh iz kupatila. Skinula je ogledalo, a iza njega pronašla ogromnu rupu. Smanta nije znala gde rupa vodi, pa je je odlučila da ignoriše lekcije iz bilo kog dobrog horor filma i nastavila je da istražuje dalje. Popela se kroz rupu u zidu u drugi stan i sa svetiljkom i čekićem krenula u avanturu.

Ona je šetala po novootrkivenom stanu pa pronašla stare kese za smeće i sprej, što joj je dalo do znanja da je neko nedavno i bio tu. Devojka po imenu Samanta je prometila da joj u kupatilu duva drastično hladan vazduh iz kupatila. Skinula je ogledalo, a iza njega pronašla ogromnu rupu. Smanta nije znala gde rupa vodi, pa je je odlučila da ignoriše lekcije iz bilo kog dobrog horor filma i nastavila je da istražuje dalje. Popela se kroz rupu u zidu u drugi stan i sa svetiljkom i čekićem krenula u avanturu.

Ona je šetala po novootrkivenom stanu pa pronašla stare kese za smeće i sprej, što joj je dalo do znanja da je neko nedavno i bio tu.

– Radoznalost je ubila mačku, znatiželja će ubiti mene – rekla je.

– Nisam mogla ne da ne saznam šta je sa druge strane mog kupatila – dodala je.

Njeno otkriće koje se dogodilo početkom ovog meseca, bilo je čudno čak i za pojmove često bizarnog njujorškog tržišta nekretnina.Ova 26-godišnjakinja je snimila sve korake svoje istrage, a video objavila na društvenoj mreži TikTok.

Video je pogledalo više miliona gledalaca. (objektiv.rs)

@samanthartsoe

TRULY a new meaning to a “hole in the wall” #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp #foryou

♬ Oh No – Kreepa