MILJANA UŠLA U ZADRUGU: Odmah se nameračila na Ivana, a njegovo pitanje ju je IZBACILO iz takta! DRAMA u Beloj kući (VIDEO)

Showbizz

MILJANA UŠLA U ZADRUGU: Odmah se nameračila na Ivana, a njegovo pitanje ju je IZBACILO iz takta! DRAMA u Beloj kući (VIDEO)

Miljana Kulić je na iznenađenje mnogih večeras ušla u “Zadrugu” i pozdravila se sa zadrugarima, a usledio je i susret sa Ivanom Marinkovićem.

– Miksi, kako je Željko? – pitao je Ivan Marinković.

– Nije te zanimalo 4 godine, sad te zanima. Tebi je to usput. Što nisi pobedio na “Zadrugoviziji” juče? Glasala sam za tebe… Ko ne bi glasao za takvog ološa? – nastavila je Miljana, koja još uvek nije u potpunosti dobro nakon komplikacija sa zdravljem posle operacije želuca.

– Kad ćeš da se promeniš u rijalitiju? – pitao je Ivan.

– Ti nisi ni za prvo dete imao osećaja. Poželeo si mi da umrem, da dete ostane bez oba roditelja! Ja sam kraljica rijalitija, spremila sam ti poseban paket, vidim nosiš majice od pre 15 godina – nastavila je Kulićeva.

– Jesi pobegla iz bolnice? – dodao je Marinković.

– Naravno, zar sve ove godine, tebi ništa znače… Ti bi da me staviš na ignor, neće moći, mili moj. Tražio si veridbu, imali smo odnose, sve si radio zbog rijalitija – govorila je Miksi.

– Ako si ista Jelena Golubović posle ovoliko godina, svaka čast. Gde je sazrevanje posle ovoliko godina? Imaš dete – odgovorio je Ivan.

– Čovek koji ne voli svoju decu, ne voli nikoga. Što nisi Lenu video, što ti Goca ne dozvoljava da je vidiš? – pitala je Miljana, a svađa se dugo nastavila. kurir.rs