Hasan Redzic osvojio publiku svojim jedinstvenim glasom i interpretacijom narodnih pjesama (VIDEO)

Muzički svijet Region

Na ovogodišnjem takmičenju Zvezda Granda, Hasan Redzic i Kseniya Tanu nastupali su kao takmičarski par, a njihove izvedbe su ostavljale publiku bez daha. Oboje su pokazali veliku energiju i strast prema muzici, što je bilo vidljivo u svakoj pjesmi koju su izvodili.

Hasan Redzic je posebno privukao pažnju svojim jedinstvenim glasom i interpretacijama narodnih pjesama. U trećem krugu takmičenja dobio je pohvale od strane žirija za svoju izvedbu i tehnike pjevanja.

S druge strane, Kseniya Tanu je svojom dinamičnom i emotivnom izvedbom pokazala da je velika nada za muzičku scenu. Iako dolazi iz Bjelorusije, brzo se prilagodila novoj kulturi i jeziku, a publika je to prepoznala i nagradila gromoglasnim aplauzom.

Zajedno, Hasan i Kseniya, stvorili su jedan od najkvalitetnijih takmičarskih dueta u ovom krugu Zvezda Granda, a njihov talenat i zalaganje su obećavajući za budućnost.

Kako se osjećate nakon što ste prošli u četvrti krug takmičenja Zvezde Granda?
Hasan: Osjećam se fantastično! Ovo je velika prilika za mene da pokažem svoj talenat i ljubav prema muzici. Zahvalan sam publici i žiriju što su prepoznali moj trud i energiju koje ulažem u svaku pjesmu koju izvodim.

Šta mislite da je vaša najveća prednost u odnosu na druge takmičare?
Hasan: Smatram da je moja najveća prednost moj jedinstveni glas i interpretacija narodnih pjesama. Odrastao sam slušajući takvu vrstu muzike i veoma mi je draga, stoga se trudim da je izvodim na najbolji mogući način. Također, uvijek se trudim da svojim nastupima prenesem emociju i energiju na publiku.

Kako se pripremate za svaki nastup?
Hasan: Priprema za svaki nastup zahtijeva mnogo rada i truda. Pored vježbanja pjesama i tehnike pjevanja, također se pripremam i psihički. Trudim se da ostanem pozitivan i da se ne opterećujem previše pritiskom takmičenja. Također, važno mi je da se dobro naspavam i da imam dovoljno vremena za zagrijavanje prije nastupa.

Koji su vaši planovi nakon završetka takmičenja?
Hasan: Nakon završetka takmičenja, planiram nastaviti raditi na svojoj muzičkoj karijeri. Također, volio bih se usavršavati u muzici i raditi na svojim vještinama pjevanja i sviranja instrumenata.

Hasanu i Kseniji želimo puno uspjeha u daljem takmičenju i budućim muzičkim podvizima!