HALJINA GOŠĆE NA VJENČANJU IZAZVALA VELIKU RASPRAVU: DA LI JE OVO PRIMJERENO?

Zanimljivosti

HALJINA GOŠĆE NA VJENČANJU IZAZVALA VELIKU RASPRAVU: DA LI JE OVO PRIMJERENO?

Oduvijek je bilo nepisano pravilo da ljudi nikada ne bi trebali nositi bijelo na nečijem vjenčanju. Ovo je uvedeno kako bi se osiguralo da gosti vjenčanja ne zasjene mladenku na njen izuzetno poseban dan. Na popularnoj forumskoj stranici Reddit, anonimni korisnik izazvao je veliku raspravu na internetu nakon što je podijelio fotografiju haljine jedne gošće, za koju tvrdi da izgleda ‘neukusno’, te da ‘malo previše otkriva’.

-Gošća na vjenčanju nadmašila je mladenku na Filipinima. Malo previše otkriva, a i boja je malo čudna za moj ukus. Šta vi mislite? – pisalo je u objavi.

Korisnik Reddita podijelio je fotografiju jedne zvanice s vjenčanja, koja je bila odjevena u maksi haljinu pripijenu uz tijelo.

Blještava haljina bila je ukrašena kristalima, a uz to imala i niz izreza po dužini, od grudi do leđa i struka. Haljina je čak imala i prorez koji se protezao od gležnja do gornjeg dijela bedra. Međutim, neki korisnici zaista su bili užasnuti ”neprikladnom odjećom”.

-To definitivno nije prikladna haljina za nošenje na vjenčanje na kojem si gošća. To je nepoštovanje mladenaca, a posebno mladenke. Poprilično sam sigurna da ona ovime nije bila oduševljena, kao što i većina mladenki ne bi bila – oštro je dodala treća korisnica. hayat.ba