Danijel ima 41 godinu i nikad nije spavao sa ženom: Sada želi brak, a za to ima samo JEDAN USLOV

Ispovijesti

Danijel ima 41 godinu i nikad nije spavao sa ženom: Sada želi brak, a za to ima samo JEDAN USLOV

Danijel Pičnik (41) iz australijskog Adelejda, koji nikada nije imao intimne odnose sa osobama ženskog pola, pokrenuo je veb stranicu na kojoj će pokušati da pronađe ženu svog života. Žena koja će ga impresionirati i koju će oženiti mora da bude nevina kao on.

Danijel je veb stranicu napravio još 2016. godine, a njegova stranica je zamišljena tako da povezuje ljude sličnih životnih shvatanja i da pomaže u sklapanju brakova između osoba koje su i dalje “bezgrešne”. Iako se već pet godina trudi, on, na žalost, još nije pronašao svoju srodnu dušu, ali ne odustaje.

– Želim ženu koja je svoj život provela usredsređena na karijeru i sačuvala svoju čestitost za kasnije kada “dođe pravo vreme” – istakao je Danijel Pičnik, prenosi Dejli star.

Tvrdi da je shvatio da je izuzetno teško naći takvu osobu i da one teško da postoje, ipak nije odustao od namere.

Žena može da bude mlađa ili starija od njega. Bitno je samo da su na istoj talasnoj dužini u svim sferama života, poželjno je da bude obrazovana i informisana kako bi razgovarali o filozofiji, književnosti i ostalim granama života.

Naravno, neophodno je da nikada ni sa kim nije imala intimne odnose. Iako su ga mnogi na društvenim mrežama ismevali zbog pristupa životu i načinu pronalaženja supruge, ima i onih koji su mu pružali podršku.

– Upoznao sam sadašnju suprugu sa 30 godina. Bila je prva, alii poslednja žena u mom životu. U braku smo više od decenije. Želim ti svu sreću – jedan je od ohrabrujućih komentara. (objektiv.rs)