Ovo je Muhamed Bešić, 11 godina mlađi dečko Tanje Savić: Profil mu pun privatnih aviona, jahti i skupih mašina!

Showbizz

Ovo je Muhamed Bešić, 11 godina mlađi dečko Tanje Savić: Profil mu pun privatnih aviona, jahti i skupih mašina!

Pjevačica Tanja Savić iznenadila je sve nakon što je prvi put javnosti pokazala novog dečka, zgodnog pilota Muhameda Mukija Bešića.

 Ona je objavila dvije zajedničke fotografije iz Egipta gdje trenutno zajedno uživaju, a javnost je nakon njenih slika odmah počela da se interesuje za zgodnog momka.

Muhamed, inače pilot po zanimanju je rodom iz Bosne i Hercegovine, ali već dugo godina živi i radi u Americi. On je od Tanje mlađi čak 11 godina, a ljubav između njih rodila se prije nekoliko mjeseci, što je Tanja nedavno i potvrdila u jedno od intervjua kada je samo priznala da je ispunjena i sretna.

Muhamed, kao i svaki pilot obožava putovanja što se lako može zaključiti po njegovom profilu na Instagramu, a pored aviona veliku strast gaji i prema jahtama i skupim četverotočkašima. Podsjetimo, Tanja je na Instagramu pokazala dvije njihove fotografije, na kojima se vidi kako uživa pored zgodnog pilota Muhameda Mukija Bešića.

– Uvijek sebi možeš da daš novi početak, jer nikada nije kasno da budeš ono što želiš! Ljubav! Hrabrost! – napisala je ona u opisu. (ekskluziva.ba)