Djevojčica koja je gledala kako joj otac u*ija majku napunila godinu dana…

Region

Djevojčica koja je gledala kako joj otac u*ija majku napunila godinu dana…

Nermin Sulejmanović brutalno je pretukao, a potom ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Svoj krvavi pir počinio je naočigled njihove kćerke, koja je tada imala manje od godinu dana. Razočarani radom istražnih organa, porodica čeka odgovore na brojna pitanja, između ostalog i na pitanje ko je monstrumu Nerminu Sulejmanoviću odao njenu lokaciju – kaže Riad Sendić, rođak porodice Hećimović.

Otkrio je i da je porodica 18. oktobra obilježila 1. rođendan malene Lene.

– Mi kao porodica ćemo učiniti sve da joj pružimo maksimalnu ljubav i njegu. 18. oktobra je bilo jako emotivno – rekao je Sendić.

Dijete je dobro, a Nizamina sestra je njen privremeni staratelj. Sulejmanović (35) ubio je tri osobe i isto toliko ranio. Monstrum je ubistvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio uživo na Instagramu. Sulejmanović je rano ujutro krvnički pretukao suprugu, a zatim joj pucao u glavu iz pištolja u prenosu uživo.

Svoju kćerku, koja je još beba, ostavio je uplakanu u lokvi majčine krvi, a zatim sjeo u automobil. Nešto kasnije se ponovo javio u drugom uključenju uživo na Instagramu.

– Žena je trebalo samo da shvati ozbiljnost i to je to. Ubio sam još dva dušmana. I to je to. Beba je na sigurnom. Ubio sam još dva dušmana, oca i sina, Bog zna kako su mi samo naletjeli – rekao je Sulejmanović.

Sulejmanović je ubio turske državljanine Ondera i njegovog sina Denisa Đengiza. Ranjeni su Đengizova žena Harisa, Nizamin brat Nedim Pamuković i policajac Husein Kotorić. Avaz.ba