“Ostao je sam, jer je majci bilo žao da ga budi”: Detalji tragedije u kojoj je nastradao dječak (3)

Region

“Ostao je sam, jer je majci bilo žao da ga budi”: Detalji tragedije u kojoj je nastradao dječak (3)

Mališan (3) nastradao je u stravičnom požaru koji se dogodio jutros nešto posle 8 sati u mjestu Železnik. Navodno, dječak je ostao sam u kući jer je njegovoj mami bilo žao da ga budi. Prema informacijama sa terena tragedija se dogodila u nekoliko minuta.

Prema informacijama sa terena do kojih je došao “Blic” tragedija se dogodila u nekoliko minuta. Kako je novinarima rekao djed nastradalog mališana, dijete nikada nije ostajalo samo u kući, sa njim je uvijek majka ili otac.

Međutim sada je ostalo samo jer je majka na tren izašla van kuće – da odvede stariju ćerkicu (9) u školu, a sa njom je pošao i drugi sin (6). Najmlađe dijete, kako pričaju komšije, bilo joj je žao da budi. Otac dječaka je otišao pola sata prije nego što je požar izbio na posao. Dijete, niko nije uspio da ga spase kada je požar počeo – pričaju komšije.

Podsjetimo, baraka je izgorela do temelja, a u gašenju je učestvovalo pet vatrogasnih ekipa, sa 16 vatrogasaca sa pet vozila. Iako prema snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama izgleda kao da gori višespratna kuća, požar je zapravo izbio u baraci koja se nalazi iza nje.

Na mjesto događaja došao je vlasnik objekta S. B. (28) i potvrdio da je u objektu ostalo dijete starosti oko 3 godine. titox.net