“DOKTOR JE REKAO DA SU ŠANSE 50-50 POSTO” Nikolija Jovanović se SLOMILA kad joj je doktor saopštio strašne vesti u trudnoći!

Showbizz

“DOKTOR JE REKAO DA SU ŠANSE 50-50 POSTO” Nikolija Jovanović se SLOMILA kad joj je doktor saopštio strašne vesti u trudnoći!

Nikolija Jovanović, ćerka folkerke Vesne Zmijanac, priznala je da joj je razvod njenih roditelja veoma teško pao.

– Mene je raznelo – iskreno je rekla Nikolija, koja je istakla koliko je njoj drago i važno što danas ima svoju porodicu koju čine njen partner Relja Popović, kao i njihove ćerke.

Nikolija je otkrila i da je prošla kroz težak period kada joj je tokom trudnoće doktor saopštio strašne vesti.

– Doktor je rekao: “Deco 50-50 pošto da će da opstane i pitanje da li će sutra i dalje biti tu” – rekla je u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Podsetimo, prve varnice među Nikolije i Relje sevnule su 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu “Alkohola litar”, koju je Nikolijasnimila sa grupom “Elitni odredi” u čijem sastavu je bio tada Relja.

Ubrzo pošto su objavili javnosti da su zajedno, otkrili su da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Tada su počeli sve ređe da se oglašavaju u medijima, a jednom prilikom je Nikolija ispričala čime ju je Relja osvojio.

– On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – “magija“, priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja. Par ima dve devojčice. kurir.rs/blic