Željko Mitrović ODRIJEŠIO KESU za Jovanu Jeremić! Povećao joj platu, kupio automobil od 30.000 eura i to SVE POD JEDNIM USLOVOM

Showbizz

Željko Mitrović ODRIJEŠIO KESU za Jovanu Jeremić! Povećao joj platu, kupio automobil od 30.000 eura i to SVE POD JEDNIM USLOVOM

Voditeljka Jovana Jeremić od sledeće nedelje jutarnji program televizije Pink vodiće i petkom, a zbog odlične gledanosti nagradio ju je direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović. Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Jeremić od sledeće nedelje neće voditi program samo subotom i nedeljom, već će raditi i petkom.

Naime, kako Jovana obara sve rekorde gledanosti direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, doneo je odluku da Jovani dodeli još jedan radni dan, a uz to i poveća platu. Međutim, to nije sve, Jovana je od Željka Mitrovića dobila automobil od 30.000 evra, prenosi “Republika.rs”

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić pre dve godine prešla je na televiziju Pink, a od tada neretko ističe koliko joj je vlasnik ružičaste televizije Željko Mitrović pomogao. Ona je sada na svom Instagramu snimila video na kojem se snimila sa uramljenom slikom na kojoj je naslikana zajedno sa Milicom i Željkom Mitrovićem. Jovana je uz to imala i poruku:

– Verujem sebi, ne zato što sam uvek donosila ispravne odluke, već što sam preživela pogrešne – poručila je.

Inače, Jeremićeva je jednom prilikom rekla da joj je Mitrović promenio život.

– Ti si meni poklonio cveće, ja želim tebi nešto da poklonim.

Život si mi promenio iz korena, imam tremu kad je Željko u pitanju, jer mi je stvarno autoritet. Želim da ti pokloim ovog kralja, ja sam ga tražila u ormanu. Ovo je za tebe, jer si ti taj kralj u svakom smisli.

Neka ovaj intervju bude tradicionalan. Ovo je bila prva godina, neka bude još 20 – pričala je Jovana u jutarnjem programu. Takođe, svojevremeno je otkrila da joj je Željko bio velika podrška u trenutku kada njena ćerka Lea nije progovorila.

– Rekao mi je da od mene traži samo da budem to što jesam i da Lea progovori.

U tom momentu mi je ta rečenica bila ceo svet. Do tada sam čula različite priče, Željko neće održati reč, staviće te na klupu nećeš ništa voditi, ubaciće te u rijaliti, a on je došao dao mi reč i tako je i bilo – otkrila je Jovana u intervjuu za Svet. blic.rs