KUVALA DRAGANI MIRKOVIĆ U ZAMKU U BEČU: Ovako je živeti u domu velike zvezde, a jedno joj je bilo NESHVATLJIVO! OTKRILA SVE TAJNE

Showbizz

KUVALA DRAGANI MIRKOVIĆ U ZAMKU U BEČU: Ovako je živeti u domu velike zvezde, a jedno joj je bilo NESHVATLJIVO! OTKRILA SVE TAJNE

Bivša kućna pomoćnica Dragane Mirković, koja je godinama radila u porodičnoj vili pevačice u Beču, pre nekoliko godina je progovori i otkrila kako se ponaša jedna od najvećih srpskih zvezda. Kako je ispričala, od jedne dive očekivala je da se u potpunosti oslanja na pomoć zaposlenih, međutim, Dragana ju je potpuno iznenadila.

– Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to vam je cela istina – otkriva žena koja je godinama radila kao kuvarica u porodici Dragane Mirković.

– Redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva prste da poližeš. Zna da spremi tradicionalna srpska jela, a ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna i posvećena. Ona nikoga ne gleda sa visine, iako bi mogla – otkriva kućna pomoćnica Dragane Mirković.

– Mnogo mi je bilo žao kada sam prestala da radim za njih, ali sam morala zbog preseljenja. Moram ipak da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila i uvek nam je svima pomagala ako bismo u životu naišli na problem – ispričala je za Skandal.

Još jedna kućna pomoćnica otvorila je dušu i ispričala koliko za celu porodicu znači “njihova” Gaga.

– Ona mi je mnogo pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na letovanja, zimovanja, mom sinu je kupila auto, gledala je moju decu kao da su njena, sve nam je obezbedila – rekla je Draganina dugogodišnja kućna pomoćnica za Svet.

“Rame uz rame sa Draganom” subotom i nedeljom od 21 sat

Počeo je novi zabavni format Kurir televizije “Rame uz Rame sa Draganom” koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova! kurir.rs