“ZBOG OVOG SAM ODLUČIO DA SE RAZVEDEM OD DAJANE”: Žika Jakšić sada voli bivšu ženu fudbalera, a lijepu plavušu je ostavio: “Tako je bilo najbolje”

Showbizz

“ZBOG OVOG SAM ODLUČIO DA SE RAZVEDEM OD DAJANE”: Žika Jakšić sada voli bivšu ženu fudbalera, a lijepu plavušu je ostavio: “Tako je bilo najbolje”

Razvod Žike i Dajane nisu pratili skandali ni ružne reči. Par se rastao bez mnogo pompe, pa su nagađalo zašto se nekadašnji par rastao. Dajana Paunović je od Žike Jakšića mlađa 24 godine, pa su mnogi mislili da ona ostavila njega.

Međutim, muzičar i producent je istinu otkrio tek šest godina kasnije. On je poslije svih iskustava priznao da nema namjeru da staje pred oltar.

– Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako donijeti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najprije bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba presjeći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osjećam u brakovima, izlazio sam iz njih – rekao je Žika i istakao da je tako bilo najbolje za sve.

– Ne bih želio da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utjehu, sa obje bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način – rekao je Žika i istakao da su sinovi uvijek bili na prvom mjestu.

Žike uživa u ljubavi sa Tijanom Mijailović, iz Kraljeva je i bila je u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde sa kojim ima sina Dajana se, sa druge strane, nedavno slučajno “izlanula” u emisiji uživo i otkrila detalj iz privatnog života. (Story)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DAJANA (@dajana.paunovic)