PRVI SNIMCI, OVDE JE MUŠKARAC SEBI ODUZEO ŽIVOT POSLE KRVAVOG PIRA KOD KRUŠEVCA: Ženu ubio, ljubavnici pucao u glavu

Region

PRVI SNIMCI, OVDE JE MUŠKARAC SEBI ODUZEO ŽIVOT POSLE KRVAVOG PIRA KOD KRUŠEVCA: Ženu ubio, ljubavnici pucao u glavu

KRUŠEVAC – Muškarac iz trsteničkog sela Milutovac Z.R. (54) prvo je jutros, oko 6.30 u kruševačkom naselju Rasadnik pucao iz vatrenog oružja u ženu za koju se pretpostavlja da mu je vanbračna partnerka i tom prilikom je teško ranio, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio ženu, za koju se pretpostavlja da mu je bila bračna partnerka.

Kako se saznaje, sumnja se da je počinilac ovog zločina na kraju izvršio i samoubistvo u svom automobilu na putu između sela Stragari i Milutovac u trenutku kada ga je kruševačka policija opkolila u cilju lišavanja slobode.

Direktorka kruševačke Opšte bolnice Dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je jutros, nešto pre 7 sati, u jedinicu intezivne nege na odeljenju Hirurgije, primljena žena stara 44 godine sa inicijalima I.K. iz kruševačkog naselja Dedina. Prema informacijama koje nam je dala Dr Stević Gajić, ona je životno ugrožena, u besvesnom je stanju sa teškom povredom glave, piše RTK Kruševac.

Više detalja o ovoj tragediji biće poznati nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Kurir.rs/RTK Kruševac