MODERNA BAKA SPISKALA 29.000 € DA BI SE CELA PREKRILA TETOVAŽAMA: Sad pokazala kako je izgledala dok ih nije imala i svi su U ŠOKU

Zanimljivosti

MODERNA BAKA SPISKALA 29.000 € DA BI SE CELA PREKRILA TETOVAŽAMA: Sad pokazala kako je izgledala dok ih nije imala i svi su U ŠOKU

Jedna istetovirana baka pokazala je na društvenim mrežama kako je izgledala pre devet godina – pre nego što je doživela veliku transformaciju potrošivši 29.000 evra na tetovaže. 56-godišnja Kerstin Tristan započela je svoje ekstremno putovanje tintom u svojim 40-im, a sada je prekrivena šarenim dizajnom, uključujući cveće, leptire i leopard print. Celo telo prekriveno je umetničkim delima, a ona redovno pozira za fotografije na kojima pokazuje svoje dizajne, prenosi Mirror.

Nedavno je Kerstin podelila sa svojim pratiocima kako je izgledala pre nego što je otišla pod iglu – i izgledala je potpuno drugačije. Uporedne fotografije, jedna snimljena 5. novembra 2014, a druga 5. novembra 2023, prikazivale su novo lice Kerstin. Ova baka iz Nemačke može se videti kako se smeši u kameru bez vidljivih tetovaža i odevena u skromnijem stilu. Devet godina kasnije, baki su tetovažama prekrivene ruke, telo, vrat i čelo. Takođe ima nekoliko pirsinga, uključujući u nosu i ušima.

Kerstin, koja sada ima živahniji stil, takođe uživa u hrabrijoj šminki, lepršavim trepavicama i ima roze pramen u kosi. Njeni pratioci bili su zadivljeni transformacijom, a jedna osoba je napisala: “Tvoje te tetovaže transformišu na drugi nivo lepote. Fenomenalno. Očito je tvoja tetovirana transformacija najbolja verzija tebe”.

Drugi je dodao: “Iz sata u sat izgledaš sve lepše”, a treći je napisao: “Prelepo! Volim te tetovaže”. Kerstin se prvi put tetovirala pre deset godina, kada se osećala loše u svojoj koži.

Nakon toga brzo se navukla na tintu i od tada je izdvojila 29.000 evra na svoju kolekciju bodi-arta koja je pokriva od glave do pete. Sada se oseća mnogo sigurnije u svojoj koži: “Kad se pogledam u ogledalo, vidim predivnu livadu punu cveća koje čovek mora da voli”. (Kurir.rs/ Mirror)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kerstin Tristan (@tattoo_butterfly_flower)