JANJUŠ JAVNO IZJAVIO LJUBAV ANELI, NASTAO MUK ZA CRNIM STOLOM! Maja pala u zaborav, Ahmićeva ostala bez teksta

Showbizz

JANJUŠ JAVNO IZJAVIO LJUBAV ANELI, NASTAO MUK ZA CRNIM STOLOM! Maja pala u zaborav, Ahmićeva ostala bez teksta

Maja Marinković ušla je u “Elitu” pre nekoliko dana i svojim ulaskom je pomrsila konce. Ona se odmah okrenula svom odnosu sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem. Naime, oni su se još na ulasku prisno pozdravili, nakon čega su nastavili da se smeju i pričaju u dvorištu. Odmah prvo jutro Maja je Janjušu poklonila trenerku i time pokazala da emocije još uvek nisu prestale.

Zbog svega, Aneli je postala ljubomorna na njihov odnos i koristi svaki trenutak da Janjušu prebaci njegovo ponašanje sa bivšom. Sinoć se o tome i pokrenula tema u Beloj Kući, kada je Janjuš pred svima izneo potvrdu o emocijama prema Aneli Ahmić.

– Malo sam se raštrkala na par strana. Moram da se sklonim od Jaška, dok se ne pomiri sa Aneli, pa ću da se posvetim Slađi – rekla je Maja.

– Ja moram da kažem da su kamere zabeležile šta sam ja rekao Maji. Aneli, tebe volim, je l’ ti jasno? – upitao je Janjuš.

– Nemoj sad to – kazala je Aneli.

Podsetimo, Janjuš je javno prevario svoju suprugu Enu i uplovio odnos sa Majom Marinković sa kojom je bio i nakon izlaska iz Zadruge. Odnos im je bio izuzetno turbulentan a nešto kasnije su i zauvek stavili tačku na svoju ljubav, ali nikada nisu krili da su jedno drugom ostali posebni. Kurir.rs/Alo