Aleksandra Prijović rasprodala je i peti koncert u Areni Zagreb: “Oborili smo rekord i postavili nove standarde!”

Showbizz

Aleksandra Prijović rasprodala je i peti koncert u Areni Zagreb: “Oborili smo rekord i postavili nove standarde!”

Službeno je rasprodan i peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb. Tko je kupio karte za nadolazeće koncerte Aleksandre Prijović u Zagrebu, kupio ih je. Srpska pjevačica službeno je rasprodala i svoj peti koncert u Areni Zagreb koji će se održati 6. prosinca 2023. i koji je zadnji najavljeni u sklopu njezine aktualne turneje.

“Zajedno smo oborili rekord i postavili nove standarde. Zajedno ćemo slaviti čak pet dana”, poručili su organizatori koncerta s radija Extra FM na Instagramu.

U komentarima su mnogi Aleksandri čestitali na ovom uspjehu, a neki su obožavatelji poželjeli i još jedan koncert.

“Ajmo i šesti”, jedan je od komentara koji se istaknuo.

Pjevačica je već zakazivanjem petog koncerta oborila rekord Arene Zagreb. Karte za prva tri koncerta rasprodane su u roku od 24 sata, a za četvrti u malo više od 48 sati. Prijović će u Zagrebu pjevati 1., 2., 3., 4 i 6. prosinca.

U sklopu svoje regionalne turneje, Aleksandra je rasprodala u tri Star Arene u Beogradu, tri koncerta na sarajevskoj Zetri i tri u dvorani u Nišu. Zakazala je i drugi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli. Zbog svega navedenog, Aleksandra se nametnula kao jedna od trenutno najvećih glazbenih zvijezda u regiji. dnevnik.hr

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)