JK PRAVI TOTALNI ZAOKRET U KARIJERI! Otkrila ko su IZABRANI i POVLAŠĆENI, spisak će vas ŠOKIRATI: Evo zašto je izdvojila Stoju

Showbizz

JK PRAVI TOTALNI ZAOKRET U KARIJERI! Otkrila ko su IZABRANI i POVLAŠĆENI, spisak će vas ŠOKIRATI: Evo zašto je izdvojila Stoju

Jelena Karleuša odlučila je da napravi totalni zaokret u svojoj karijeri! Pevačica će tako od sada na nastupima, pored svojih hitova, u repertoar uvrstiti i pesme malobrojnih kolega koje su o njoj imale lepe reči u javnosti. To je svojim pratiocima na Instagramu otkrila sama Jelena, koja je naglasila da su ti pevači izabrani, zaštićeni i povlašćeni sa njene strane.

– Od sad, pored mojih pesama, na nastupima pevam i pesme kolega koje su imale divne reči za mene i koje su me podržavale. Znači, da krenemo redom: Indira, Stoja, Dragana Mirković, Milica Pavlović, Dado polumenta, Vesna Đogani, Didi Džej, Mira Škorić, Rozga, Bekvalac, Emir Lapsus, Vesna Zmijanac, Sanja Vučić, Elma, Đani, Indi, Mimi Mercedes, Sajsi, Devito, Ana Bekuta, Selma, Saša Matić, Jovana Tipšin, Ljupka Stević, Ivana Boom Nikolić. Ovo je spisak izabranih, zaštićenih i povlašćenih pevača. Izabrani ljudi – napisala je JK.

Karleuša se nakon toga, posebno osvrnula i na Stojanku Novaković Stoju, pa joj je uz snimak sa jedne svadbe na kojoj Stoja u transu peva “Nešto mi govori” dok je svatovi kite novcem, napisala sledeće:

– Ovo je hit i ovo je pevačina! Ako iko treba da puni arene, to su ovakve žene, ovakve energije i sa ovakvim decenijskim hitovima! Kakva kraljica – pohvalila je Jelena Stoju, a onda objavila i snimak na kome ona peva Senidinu pesmu “Riplej”. (Kurir.rs/A.P.)