DARO, BAŠ SI SKROMNA! Pevačica se hvali na sva USTA novom torbom koja košta BOGA OCA, a tek da vidite kako IZGLEDA (FOTO)

Showbizz

DARO, BAŠ SI SKROMNA! Pevačica se hvali na sva USTA novom torbom koja košta BOGA OCA, a tek da vidite kako IZGLEDA (FOTO)

Folk pevačica Dara Bubamara neretko objavljuje sadržaj na društvenim mrežama koji očas posla postane tema broj jedan. Dara ne krije da godinama unazad obožava da sve što zaradi potroši na firmirane stvari kao i skupe automobile.

Jedna je od onih žena koje svakim svojim potezom intrigiraju javnost, te je njena privatnost česta tema domaćih medija. Ovog puta Bubamara se pohvalila se svojom novom skupocenom torbom poznate marke Chanel na društvenoj mreži instagram.

Mala Chanel torbica koja u Francuskoj dostiže cenu od 4100 evra, u Kanadi košta 5900 dolara, a u Australiji čak 6890 dolara. Pozirala je u svom skupocenom automobilu a njena tašna bila je u apsolutnom fokusu, ali naravno nisu ostali ni imuni na njen izgled.

Komentari su se samo nizali, a neki od komentara su :

“Ova koka roka”, “Puno košta”, “Sijaš”, “Prelepa”, “Sijaš kao Vegas”, “Barbika”,

“Pošto je torbica”…

Podsečamo,Dara Bubamara se zbog veličine grudi često nalazi na meti kritika, ali ona ne deli mišljenje sa većinom već ponosno ističe ono sa čim raspolaže. (Kurir.rs/ Nemanja K.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dara Bubamara (@darabubamara_official)