Partner Snežane Đurišić dvadeset godina ćutao o pjevačici, zanijemit ćete pred istinom…

Showbizz

Partner Snežane Đurišić dvadeset godina ćutao o pjevačici, zanijemit ćete pred istinom…

Partner Snežane Đuriršić otkrio da je 20 godina priželjkivao pjevačicu. Snežana Đurišić i ginekolog dr Vanja Milošević uživaju u ljubavi, međutim, niko do sada nije znao da je partner Snežane Đuriršić tiho patio za njom…

Oni su već šest godina u vezi koja je očito stabilna jer su odoleli čak i aferama koje su pripisivane Vanji. Partner Snežane Đuriršić odan je pjevačici a evo šta kaće blizak izbor. Snežana nije naivna žena, da su te afere bile istinite, sigurno ne bi ostala u tom odnosu – započinje izvor i dodaje:

Uostalom, Vanja je dvije decenije priželjkivao da osvoji Snežanu, ali kako je ona bila u skladnom braku, nije se usuđivao da išta pokušava.

Nakon smrti Snežaninog muža iz medija je znao da je ona to jako teško podnijela, pa se ni tada nije odvažio da je kontaktira iako su se poznavali. Inače, upoznali su se na jednom događaju na kom je Snežana pjevala sa Anom Bekutom i on od tada nikad nije prestao da misli o njoj – ispričao je izvor, a sve je potvrdio i ginekolog:

Znali smo se 20 godina. Pozvao sam Anu Bekutu i Snežu da pjevaju nekoj delagaciji, ali se od tada nismo vidjeli.

– Ja sam naravno vjerovao da će nas sudbina kad-tad spojiti i to se, srećom, desilo – objasnio je partner Snežane Đuriršić, a pjevačica ne krije koliko joj on znači u životu:

Ja u slučajnosti ne vjerujem. Kada sam počela da izlazim, četiri godine nakon smrti muža, otišla sam na promociju knjige Jelene Bačić Alimpić i srela Vanju. Da se ne lažemo, odmah sam osjetila leptiriće, a on mi je prišao i pozvao me da sjednem s njim, tako je sve počelo. Meni je to zaista došlo kao lijek. Kao melem, i zahvalna sam i Bogu i njemu – iskrena je Snežana. svet.rs