Dronom je pratio ženu da proveri da li ga vara: Jedan detalj sa snimka ga je potpuno slomio…

Zanimljivosti

Dronom je pratio ženu da proveri da li ga vara: Jedan detalj sa snimka ga je potpuno slomio…

Kada posumnjamo da nas partner vara, razni su načini na koje možemo da potvrdimo svoje sumnje pre nego što ga suočimo sa dokazima imamo. Sumnjičavi muž Džon Konsiglio, odlučio je da se posluži dronom i otkrije istinu o svom braku, koliko god ona teška bila.

Snimak koji je napravio pre nekoliko godina pokazuje najpre njegovu ženu kako se kreće njihovom ulicom, ali na, onome što je trebalo da bude uobičajen put do posla, skreće u drugu ulicu i dolazi do parkinga, piše Večernji list.

Potom se vidi automobil koji dolazi na parking, zaustavlja se i u njega ulazi Džonova supruga. Svoje sumnje Džon je potvrdio kada je primetio da se njegova supruga, pre ulaska u automobil, naginje kroz prozor vozila i romantično pozdravlja nepoznatog muškarca.

“Treba lepo da izgledaš za muškarca s kojim ćeš prevariti supruga”, rekao je ljutiti Džon na snimku komentarišući da je supruga popravljala kosu kako bi bolje izgledala.

“Znam da ne mogu da krivim samo muškarca, ali u tom trenutku bio sam spreman da ga ubijem. Čekao sam par dana da se smirim i onda postao očajan. Najviše brinem zbog svoje dece”, rekao je.

Sumnju o ženinoj neveri pokrenuo je Džonov poznanik i predložio da dronom pokuša da otkrije istinu, a nakon bolnog saznanja Konsiglio je podneo zahtev za razvod braka. Par inače ima dvoje dece. (Telegraf.rs)