Mladoženja na vjenčanju u*io suprugu i još troje ljudi: Naglo je otišao i vratio se s pištoljem…

Region

Mladoženja na vjenčanju u*io suprugu i još troje ljudi: Naglo je otišao i vratio se s pištoljem…

Chaturong Suksuk (29) i Kanchana Pachunthuek (44) vjenčali su se u subotu na sjeveroistoku Tajlanda. Prema izvješćima, on je naglo napustio svatove i vratio se s pištoljem, pucajući u svoju suprugu, njezinu 62-godišnju majku i 38-godišnju sestru, rekla je policija za BBC.

Zalutali meci pogodili su dvoje gostiju koji su prebačeni u bolnicu te je jedan od njih umro. Policija je za BBC rekla da je Chaturong u to vrijeme bio prilično pijan, ali njegov motiv i dalje ostaje nejasan. On je prošle godine legalno kupio oružje i streljivo, dodali su.

Tajlandski mediji, pozivajući se na ono što su gosti na zabavi rekli policiji, pišu da se par posvađao tijekom zabave. Također je objavljeno da se Chaturong osjećao nesigurno zbog razlike u godinama između njega i Kanchane.

Ali policija je rekla da su to još uvijek nagađanja, dodajući da su prikupili dokaze i da će slučaj uskoro biti okončan. Chaturong i Kanchana živjeli su zajedno tri godine prije nego što su se vjenčali, navode tajlandski mediji. Chaturong je prošle godine osvojio srebrnu medalju u plivanju na Asean Para Games u Indoneziji. Također je bio na popisu sportaša koji se natječu na Svjetskim sportskim igrama u Tajlandu sljedećeg mjeseca.

Izgubio je desnu nogu dok je bio na dužnosti u paravojnim lakim pješačkim snagama koje patroliraju granicama Tajlanda.

Iako su masovne pucnjave rijetke, posjedovanje oružja u Tajlandu je uobičajeno. Prošli mjesec tri su osobe ubijene u pucnjavi u luksuznom trgovačkom centru u Bangkoku. A prošlog listopada, bivši policajac ubio je 37 djece u napadu oružjem i nožem u vrtiću na sjeveroistoku Tajlanda. dnenvik.hr