MOŽE LI BIZARNIJE Udala se za krpenu lutku, a sada se žali da je muž vara i kaže: “Ostajem sa njim zbog našeg sina”

Zanimljivosti

MOŽE LI BIZARNIJE Udala se za krpenu lutku, a sada se žali da je muž vara i kaže: “Ostajem sa njim zbog našeg sina”

Taman dok se spremala da proslavi svoju prvu godišnjicu braka sa krpenom lutkom Marselom, Mejrivon Roka Morajes (37) doživela je veliko razočaranje – njena prijateljica je uhvatila Marsela u neverstvu, kada se našao sa drugom ženom u motelu.

Mejrivon je svoju burnu romansu s Marselom započela kada je njena majka napravila krpenu lutku nakon što je slušala njene pritužbe kako nema s kim da pleše. Zatim je par 18. decembra 2021. svoju vezu učinio zvaničnom na ceremoniji venčanja kojoj je prisustvovalo 250 zvanica. Nije ni prošlo dugo nakon venčanja kada su u svoju porodicu uveli još jednog člana – bebu lutku Marselinja, u “kućnom porođaju” uz pomoć medicinske sestre i lekara.

Nažalost, u njihovoj vezi brzo su nastali problemi. Mejrivon iz Brazila tvrdi da ona i Marselo spavaju u odvojenim sobama nakon što je otkrila da ju je varao s drugom ženom.

Sada je progovorila o njihovoj romansi u videu na TikToku, koji je skupio 1,6 miliona pregleda i više od 120 hiljada lajkova.

“Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla da je videla Marsela kako ulazi u motel s drugom ženom dok sam ja bila tri noći i tri dana u bolnici s Marselinjom, našim sinom, koji je imao virus.

Prvo sam mislila da laže, ali onda sam počela da pretražujem ​​njegov telefon i videla sam razgovore pa sam bila sigurna da me vara. Sve je poricao i govorio da me jako voli te je tražio da mu oprostim”, objasnila je.

Iako je u početku razmišljala o potpunom izbacivanju Marsela iz kuće, pristala je da ga pusti da ostane zbog svoje dece, Kerol i Dijega, te njihove “bebe” Marselinja.

“Htela sam da ga izbacim iz kuće, ali naše dete je još malo i u ovoj fazi bi mu otac jako nedostajao. Takođe, ljubav koju osećam prema njemu naterala me da oprostim, ne u potpunosti, ali mislim da ne bih mogla da živim bez svog muža. Moram da razgovaram s njim, kako bi jednom zauvek odlučio da više neće varati, a ako to učini još jednom, neću mu oprostiti”, zaključila je. (Miror)