IMAO JE NESNOSNE GLAVOBOLJE, A ONDA JE OTIŠAO POD CT SKENER: Ono što su pronašli tamo, lekare je bacilo u nevericu

Region

IMAO JE NESNOSNE GLAVOBOLJE, A ONDA JE OTIŠAO POD CT SKENER: Ono što su pronašli tamo, lekare je bacilo u nevericu

Neimenovani muškarac iz Vijetnama trpeo je nesnosne glavobolje pet meseci, a odlučio je da se javi lekarima kada je počeo da gubi vid. Slučaj je zabeležen 24. novembra u gradu Dong Hoi, a epilog je više nego bizaran, prenosi Metro.

Nakon prijema u bolnicu, 35-godišnjak je upitan da li ima bilo kakve naznake šta bi moglo da izaziva probleme, ali nije dao odgovor. Lekari su naložili CT skeniranje, a kada su stigli snimci usledio je šok.

Utvrđeno je da duboko u lobanji postoje dva slomljena štapića za jelo, kakvi se obično dobijaju u kineskim restoranima! Pacijent je ostao zbunjen, a onda je njegova porodica objasnila da je pre pet meseci učestvovao u tuči kada je povređen.

On je i tada završio u bolnici, ali nisu pronađene niti prijavljene nikakve povrede. Veruje se da mu je suparnik, tokom sukoba, zabio štapiće u nos i oni su ostali zaglavljeni.

Nakon konsultacija, lekari su uradili endoskopsku intervenciju i uklonili “strane objekte”. Čovek je zadržan u bolnici u stabilnom stanju, dok se ne okonča oporavak. (espreso.co.rs)