OVO JE VEZIRA KOJA SE U PORODIČNOJ KUĆI UGUŠILA OD DIMA IZ PEĆI NA PELET…

Region

OVO JE VEZIRA KOJA SE U PORODIČNOJ KUĆI UGUŠILA OD DIMA IZ PEĆI NA PELET…

U mjesto Vračev Gaj u okolinu Bele Crkve u Srbiji jučer je pronađeno tijelo žene Vezire U. u porodičnoj kući, dok je njen muž hitno prebačen na Vojno medicinsku akademiju, a od nesretne žena na društvenim mrežama se opraštaju njena porodica i prijatelji.

Ne mogu i ne želim da vjerujem šta sam čula. Videla sam čitulju što je stavila tvoja sestra da si nas napustila. Ti koja si mi prije neki dan pisala da “voliš da ideš na veselja i da se družiš” – napisala je Vezirina prijateljica i dodala:

Desilo se da čitam da si zaspala… Šta pisati vrijednice naša ,divan prijatelj, uvijek puna obaveza, bila si divna majka i baka. U trenutku nesreće, da podsjetimo, sa bračnim parom su bili i njihov sin i unuk. Sumnja se da se žena ugušila dimom iz peći na pelet. Komšije za Kurir kažu da su sa bračnim parom bilo i njihovo unuče, ali srećom u susjednoj sobi.

Vezira je bila divna žena, porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a ovdje se udala. Unuk im je bio tu kad se sve desilo, ako i sin i nagutali su se dima i oni su prebačeni u bolnicu, ali kako su mi javili, oni su dobro, samo je neophodno da ih ljekari pregledaju – kaže komšinica za Kurir i dodaje:

Da bude takva tragedija to je strašno, divna jedna žena i požrtvovana za svoju porodicu koju je voljela više od svega. Nadamo se da će njen suprug uspjeti da se oporavi.

Prema riječima komšinice Veziri nije bilo spasa i njeno tijelo je odmah odvezlo pogrebno preduzeće, dok su članovi njene porodice odvezeni vozilom Hitne pomoći. (Kurir.rs)