GDE JE NESTALA “ZOMBI VERZIJA” ANĐELINE DŽOLI: Završila u zatvoru, bila na RESPIRATORU, a onda joj se gubi svaki trag (FOTO)

Showbizz

GDE JE NESTALA “ZOMBI VERZIJA” ANĐELINE DŽOLI: Završila u zatvoru, bila na RESPIRATORU, a onda joj se gubi svaki trag (FOTO)

Iranka Sahar Tabar, devojka koja je svetu postala poznata po selfijima na kojima izgleda kao “zombi” verzija Anđeline Džoli, po izlasku iz zatvora prvi put je pokazala svoje pravo lice fanovima, pre nešto više od godinu dana.

Ova 22-godišnjakinja (pravo ime Fatemeh Hišvand) priznala je da su njene fotografije na društvenim mrežama obrađene uz pomoć raznih efekata. Iako je tvrdila da je imala oko 50 plastičnih operacija, priznala je da je “samo popravila nos i stavila filere u usne”.

Uhapšena je u oktobru 2019. godine zbog „promovisanja pogrešnih vrednosti“ i „blasfemije“. Proglašena je krivom i odslužila je 14 meseci svoje 10-godišnje zatvorske kazne. Tokom izdržavanja kazne zarazila se virusom korona i neko vreme je bila na odeljenju intenzivne nege priključena na respirator… Ova devojka je priznala jednom da je uvek sanjala o slavi. A ovo je bila njena prečica.

– Internet je bio jednostavan način. Bilo je mnogo lakše nego postati glumica. Mama mi je rekla da prestanem da objavljujem, ali je nisam poslušala – ispričala je Sahar.

Po izlasku iz zatvora objavila je da odustaje od društvenih mreža. Na njenom Instagram profilu nema objava od 2019. godine, ljudi na društvenim mrežama pitaju gde je…

– Verovatno je upozorena da će biti vraćena u zatvor ako krene u istom pravcu – napisao je jedan korisnik Tvitera… (Kurir.rs/A.G./24sata.hr)