ŽENA UHVATILA MUŽA U ORGIJAMA: Videla auto ispred motela, upala u sobu sa upaljenom kamerom, a onda je nastao KRŠ I LOM (FOTO)

Ispovijesti

ŽENA UHVATILA MUŽA U ORGIJAMA: Videla auto ispred motela, upala u sobu sa upaljenom kamerom, a onda je nastao KRŠ I LOM (FOTO)

Žena je prijavila policiji da je dobila batine od supruga nakon što ga je uhvatila na gomili u motelu u Marakazumeu na severu Brazila. Incident se dogodio prošle nedelje. Amanda Nasimento (24) rekla je policiji da je videla automobil svog muža ispred motela i da je potom uspela da ga snimi mobilnim telefonom u orgijama sa dve žene i muškarcem.

Njen suprug Bruno Nasimento (27), kako tvrdi, odmah je zaključao vrata sobe, a zatim se obukao i potrčao za njom. Tvrdi da ju je potom oborio na zemlju i da je počeo da je tuče. Navodno je oteo Amandin mobilni telefon i razbio uređaj kako snimak ne bi bio objavljen.

Amanda je potom otišla u policijsku stanicu i zatražila hitnu zaštitnu meru protiv Bruna za kojim ima sina. Veštačenjem je potvrđeno da su povrede nastale od udaraca. Lokalni mediji navode da je Amanda takođe rekla policiji da je i ranije trpela psihičko i fizičko nasilje od supruga.

Bruno se na saslušanju u policiji branio ćutanjem, ali je priznao da je Amandi oštetio telefon. Njegov advokat pak tvrdi da su Bruno i Amanda bivši partneri i da se ne može govoriti o prevari.

– Važno je razjasniti da je doktor Bruno Nasimento već prekinuo vezu sa bivšom partnerkom kojoj je čak ostavio kuću svoje majke koja se nalazi u gradu Guvernadoru. Dakle, više nije bilo veze, a još manje izdaje. Tog dana se odvijala velika vakejada i tražio je mesto da se istušira i odmori sa prijateljima pošto je trkač vakejada. Nije bilo agresije, a još manje pokušaja ubistva, desilo se da je optuženi oduzeo mobilni telefon svojoj bivšoj partnerki. To se dokazuje na osnovu policijske istrage koja optuženog tereti samo za krivična dela oštećenje i nanošenje telesne povrede – navodi advokat. (Kurir.rs/G1)