“DA NISAM PEVAČICA BILA BIH ČISTAČICA, ZAŠTO DA NE” Prija o uspehu i karijeri, a jednu stvar joj je porodica usadila od malih nogu

Showbizz

“DA NISAM PEVAČICA BILA BIH ČISTAČICA, ZAŠTO DA NE” Prija o uspehu i karijeri, a jednu stvar joj je porodica usadila od malih nogu

Aleksandra Prijović je nakon spektakularnog koncerta u zagrebačkoj areni razgovarala sa medijima i govorila o svom uspehu i karijeri. Na samom početku je odgovarala na razna zanimljiva pitanja i otkrila šta se uvek nalazi na njenoj rajder listi i šta joj je potrebno na svakom kocertu i putovanju.

– Uvek se trudim da sve bude kako treba, da udovoljim mojim roditeljima, baki i deki, ali njima nikad ništa ne treba. Tako su i mene učili i kada me neko pita šta mi treba ja kažem: “Samo voda”. Tako sam vaspitana, da mi ništa ne treba. Meni je dovoljno da prođe sve kako treba, da bude dobar nastup – govorila je pevačica.

Mediji iz regiona su je pitali kako se nosi sa neverovatnim uspehom koji jhe postigla.

– Često me pitaju, ali mislim da nikada neću biti svesna šta se dešava. Ovo je zaista veliki uspeh, ja sam jako ponosna na moj tim i uvek kažem, sve ovo ne bi bilo moguće bez moje publike i bez ljudi sa kojima radim – priznala je Aleksandra.

Pevačica je oduševila odgovorom sve prisutne kada je iskreno progovorila o tome čime bi se bavila da nije na estradnom nebu.

– Ja sam vrlo snažljiva i da se ne bavim ovim poslom sigurno bih se snašla. Mnoge stvari me u životu zanimaju tako bih našla nešto. Čovek se snalazi kako zna. Volim da čistim i da spremam, pa i čistačica, zašto da ne – rekla je sa osmehom Aleksandra. Kurir.rs/L.M./ M.K.