DADILJA IZNIJELA DETALJE IZ BRAKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA! Ovo niko nije znao o njima, a iza njihovih zatvorenih vrata je…

Showbizz

DADILJA IZNIJELA DETALJE IZ BRAKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA! Ovo niko nije znao o njima, a iza njihovih zatvorenih vrata je…

Aleksandra često ističe da joj je i pjevanje život, pa ne čudi što samo samo tri mjeseca nakon rođenja sina vratila nastupima.

Pored ogromnih uspjeha, Aleksandra je prije svega posvećena i brižna majka četvorogodišnjeg Aleksandra koji je čitavoj porodici centar svijeta. Dadilja Prijinog sina otkrila kako se ona i suprug Filip Živojinović ponašaju iza zatvorenih vrata.

Aleksandra često ističe da joj je i pevanje život, pa ne čudi što samo samo tri meseca nakon rođenja sina vratila nastupima. Iako bake uživaju u čuvanju malenog Aleksandra, mladi par je rešio da angažuje dadilju.

Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim, ispričala je Prijovićka jednom prilikom za jedan magazin, otkrivajući koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli, rekla je pevačica koja fotografije dečaka ne želi preterano da deli sa javnošču.

Baš kao što poznati par ima samo reči hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima govori biranim rečima. Prijateljima se poverila da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju. Pink.rs