IZBEZUMLJEN POGLED OCA MONSTRUMA! Doveden u sud u Skoplju sa kesom i lisicama, evo za ŠTA GA TAČNO TERETE! (VIDEO)

Region

IZBEZUMLJEN POGLED OCA MONSTRUMA! Doveden u sud u Skoplju sa kesom i lisicama, evo za ŠTA GA TAČNO TERETE! (VIDEO)

Otac kidnapovane i ubijene Vanje Đorđevske (14), Aleksandar Đorčevski priveden je Krivičnom sudu!

“Tužilaštvo ga sumnjiči kao saučesnika u slučaju ubistva njegove ćerke. Tužilac je od sudije za prethodni postupak tražio da mu odredi pritvor do 48 sati kako ne bi pobegao ili ometao istragu. Otac je nakon jednog dana u policijskoj stanici i tužilaštvu priveden na saslušanje. Iz Tužilaštva i MUP-a jutros su rekli da je on negirao bilo kakvu povezanost, ali da imaju dokaze koji govore suprotno, prenosi Skoplje1!

Otac se sumnjiči da je dao informaciju o vremenu i mestu kada će Vanja biti sama, sa ciljem da otme, a potom od majke zahteva novac. Ali, kako je rekao ministar Oliver Spasovski, stvari su izmakle kontroli, pa je organizator i prvoosumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo pucao i ubio Vanju iz pištolja.

Pre nego što je osumnjičen, otac Aleksandar je prijavio Vanjin nestanak i učestvovao u istrazi da je pronađe. Bio je pored majke Zorice, koja je javno zatražila pomoć u pronalaženju Vanje i prva je prijavila nestanak kada ju je „Skoplje1” kontaktirao u ponedeljak, oko 12 sati nakon nestanka. (Skoplje1)