VIŠE NE ŠUTI! LUNA ĐOGANI UZVRATILA UDARAC BIVŠIM CIMERKAMA IZ RIJALITIJA: “ZNATE VI, PROLILA SAM MORE KRVI I SUZA!”

Showbizz

VIŠE NE ŠUTI! LUNA ĐOGANI UZVRATILA UDARAC BIVŠIM CIMERKAMA IZ RIJALITIJA: “ZNATE VI, PROLILA SAM MORE KRVI I SUZA!”

Bivša rijaliti učesnica i pjevačica, Luna Đogani, uživa u porodičnoj idili sa partnerom Markom Miljkovićem i dvije male nasljednice Ona se redovno oglašava na platformi Instagram, gdje pratioce uputi u svoju svakodnevnicu. Ovog puta, dotakla se nove teme, koju je željela svima da razjasni “jednom za svagda.”

Naime, Luna Đogani je aludirajući na bivše cimerke, uzvratila odgovorila na hejt koji joj je upućen, a vezan je za njen nepošteno zarađen stan.

– Pošteno sam zaradila svoj novac, za taj novac sam, ajde pričamo sada isključivo o stanu, pošto ove ovdje… Moram da pomenem dvije gospođice bliznakinje, koje su inače bile sa mnom u sezoni gdje sam ja pobijedila, i vrlo dobro znaju šta sam prošla i kakva su moja učešća u rijalitiju bila. Ne znam čemu ovi glupi komentari “pa da, tako se dobijaju stanovi”, ne dragi moji, na vašu žalost. Ja sam svoj stan zaradila lično svojim učešćem u “Zadruzi 2.” Prolila sam more krvi i suza. Dakle, zaradila i kupila sebi stan. – istakla je Luna.

Luna je priznala da se javila ženi koja tvrdi da zna da Luni fanovi šalju novac.

– Javila sam se gospođi koja je ispričala sve to o meni, poznajem je, par puta smo se srele u salonu kod mene u zgradi gdje ja idem, gdje se uvijek jako fino, kulturno uvikek javila. I onda ode na televiziju, i kad treba da se dobije neka priča, onda priča… Uopšte nije problem to šta je ona rekla, svako je mogao da kaže “da, čula sam da je Luna živjela od fana, čula sam da je neka žena poslala Luni pare, čula sam da neka žena mnogo voli Lunu i eto, željela je da joj pošalje pare”, to uopšte nije problem, to je mnogo njih pričalo, i ja nemam problem sa tim, rekla-kazala. Problem je što je ova žena rekla “ovo je istina živa”, ona tvrdi da zna ženu klijentkinju koja je meni slala novac stalno od kojeg sam ja živela – poručila je Luna  pulsonline.rs