MILICA JOKIĆ OKIĆENA KAO NOVOGODIŠNJA JELKA! Na sebi ima 9 SATOVA a bakšiš ne može da prebroji, romska svadba kakva se NE PAMTI

Showbizz

MILICA JOKIĆ OKIĆENA KAO NOVOGODIŠNJA JELKA! Na sebi ima 9 SATOVA a bakšiš ne može da prebroji, romska svadba kakva se NE PAMTI

Poznato je da pevači najviše bakšiša dobijaju na romskim veseljima u našoj zemlji i u inostranstvu, a pored novca, od domaćina i gostiju dobijaju i zlato, satove, pa čak i automobile.

Snimci sa romskih slavlja na kojima pevaju poznate ličnosti uvek kruže mrežama, te šokiraju sve zbog basnoslovnih cifra. Sada se na Instagramu pojavio snimak iz emisije “Svadba od milion evra” na kojoj je nastupala potencijalna snajka političara Ivice Dačića, mlada pevačica Milica Jokić.

Ona u poslednje vreme veoma je ažurna kada su tezge u pitanje, a ova joj je i te kako bila plodna kada je baškiš u pitanju. Kako se može videti na snimku, Milicu su na ovom veselju okitili sa čak devet satova, koje su joj stavili na jednu ruku, dok se novac koji je dobila nije mogao prebrojati.

Jokićeva se sve vreme smejala dok su joj stavljali satove, a ovakva scena do sada još uvek nije zabeležena.

“Ljudi, da li je ovo moguće?”, “Au, što nisam Milica”, “Šta reći na ovo, nerealno?”, “Da li sve ovo ide posle njoj ili vraća?”, pitali su se u komentarima. (Kurir.rs/Blic)