UDALA SAM SE ZA OČUHA, ON JE MOJA SRODNA DUŠA: Kažu da sam odvratna i da sam majci nanela VELIKU BOL! Komentari BRUTALNI

Zanimljivosti

UDALA SAM SE ZA OČUHA, ON JE MOJA SRODNA DUŠA: Kažu da sam odvratna i da sam majci nanela VELIKU BOL! Komentari BRUTALNI

Žena je ispričala kako je udaja za sopstvenog očuha bila najbolja odluka koju je ikada donela. Kristi sa Floride, podelila je video na kom se ona i njen očuh ljube i to na svom TikTok profilu, gde je poznata kao @ChristyWho_.

Jedan video prikazuje njihovu svadbenu ceremoniju, koji izgleda kao prosečno brzinsko venčanje u Vegasu, a par je odlučio da za tu priliku obuče farmerke i majice.

Natpis za video glasi: “Udaja za mog očuha bila je najbolja odluka koju sam ikada donela”, uz heštegove „#vegas #marriiourmomsek #itsvorthit #marriage #agegap“. U drugom videu, Kristi je razjasnila mnoge stvari o njihovoj vezi. Tvrdila je da je očuh nije negovao i da nije bila maloletna kada su se upoznali.

Dodala je da njena mama nikada nije imala decu sa njim i da je on nije odgajao. Kristi je takođe tvrdila da i dalje ima vezu sa svojom majkom, uprkos tome što se udala za njenog bivšeg.

Par sada ima troje dece i izgleda da su srećni u braku, uprkos čudnim okolnostima koje okružuju njihovu vezu. U drugom video snimku koji je podeljen na njenoj TikTok stranici, Kristi je svog očuha nazvala “srodnom dušom“ i rekla da je saznala da je trudna sa svojim prvim detetom kada su bili na medenom mesecu.

Korisnici TikTok-a su podelili svoj šok zbog odnosa para u komentarima postavljenim ispod Kristinog videa sa venčanja. Jedan korisnik je rekao: “Slomiti srce svojoj mami udajom za čoveka kog je nekada volela i dovela u tvoj život i bude tvoj tata je krajnji bol koji si joj nanela. Drugi je dodao: “Mora da zaista mrziš svoju mamu da to uradiš.” Treća osoba je prokomentarisala: “Iskreno, nemam reči da opišem koliko je ovo odvratno.” (Kurir.rs/A.M./The Sun)

@christywho_

#vegas #marryyourmomsex #itsworthit #marriage #agegap

♬ It’s Called: Freefall (Sped Up) – Rainbow Kitten Surprise