(VIDEO) ODNELA JAKNU POKOJNE MAJKE NA PRANJE PA JE POZVALI IZ RADNJE, RASPLAKALA SE: Nije mogla da veruje šta je ispalo iz postave!

Zanimljivosti

(VIDEO) ODNELA JAKNU POKOJNE MAJKE NA PRANJE PA JE POZVALI IZ RADNJE, RASPLAKALA SE: Nije mogla da veruje šta je ispalo iz postave!

Jedna nesvakidašnja situacija dogodila se ženi koja ima perionicu veša u Paraćinu, a ono što je zadesilo podelila je na društvenim mrežama.

“Da li ti se nekada dogodilo da ne možeš da pronađeš neku sitnicu, a znaš da si je stavila u džep kaputa ili jakne? Pre nego doneseš svoju jaknu, kaput ili nešto treće kod nas obavezno proveri osim džepova i postavu. Mi svakako proveravamo džepove ali se desi i ovakva situacija”, navela je ona u opisu videa koji je objavila na društvenoj mreži TikTok.

Potom je u snimku i objasnila o čemu se tačno radi i šta se dogodilo.

“Vratila sam ženi iz Paraćina 12.800 evra. Na proleće nam je klijentkinja donela jaknu svoje pokojne majke. Želela je da je operemo kako bi je sačuvala za uspomenu. Dok se jakna prala primetila sam čudne papire u bubnju. Prekinula sam proces pranja, otvorila bubanj i zatekla pored jakne puno novčanica. Džepove smo ponovo proverili, nastavili pranje i novac se pojavio opet. Nađen novac smo osušili zajedno sa jaknom. Detaljnim pregledom jakne pre pakovanja pronašli smo prorez u postavi. Izvadili smo preostali novac i pozvali klijentkinju. Veoma brzo je došla vidno uznemirena, uzbuđena i plakala je. Nije ni pmišljala da joj je mama ostavila toliku sumu novca. Ona je ostala naš verni klijent sa puno poverenja u nas i svaki put kad dođe podsetimo se priče, a za svaku našu uslugu ostavi nam veliki bakšiš”, tvrdi ova žena.

@gradskaperionicaperfekt

Odustala si od nošenja svojih UGG čizmica💔 Nemaš srca da ih baciš i samo skupljaju paršinu? I ako nisi iz Paraćina, svakako imamo rešenje. Uvek ih možeš poslati kurirskom službom kao i  Poštom CC paketom. Za par dana osvežene ćeš ponovo moći da ih obuješ. Naša tehnologija specijalizovana za pranje obuće kao i naše umeće, a i iskustvo garantuje preporod tvoje obuće. Ukoliko ti se ovaj rezultat dopada podeli objavu da je što više ljubiteljki UGG vidi. #uggtok #uggpranje

♬ original sound – gradskaperionicapefekt

Među ljudima nije mnogo onih koji su poverovali u ovu priču, te tvrde da je ona to sve izmislila.

“Lepa bajka za laku noć”, “Dobra reklama”, “A tamo 150 evra bilo”, neki su od komentara ljudi koji ne veruju da se ovo zaista dogodilo.

“Ja bih sebi uzeo pola i reko da ima samo 6.000 evra”, još jedan je od komentara.

Bilo je i onih koji veruju u istinitost ove priče, te su joj čestitali na potezu. (Kurir.rs/I.R.)