ISPLIVALA FOTKA DUŠICE SA SORAJOM I ANOM KORAĆ U TURSKOJ! Na jahti uživaju i slave sve PRŠTI od luksuza a ovo je povod slavlja

Showbizz

ISPLIVALA FOTKA DUŠICE SA SORAJOM I ANOM KORAĆ U TURSKOJ! Na jahti uživaju i slave sve PRŠTI od luksuza a ovo je povod slavlja

Dušica Jakovljević nalazi se u žiži interesovanja, nakon što je dala otkaz na Pink televiziji, a sada je isplivala slika iz prošlosti, na kojoj ona pozira sa starletama Anom Korać i Sorajom Vučelić, a koju sada svi komentarišu Dušica je pre dve godine otputovala u Istanbul u Tursku, kako bi bila gost na gala rođendanu Soraje Vučelić.

Soraja je veliko slavlje napravila na jahti, a sve je bilo raskošno. Njoj su društvo pravile Ana Korać i voditeljka Dušica Jakovljević, sa kojima je tada na Instagramu objavila fotografiju. Ona je u opis stavila samo emotikon srca i one su bile maksimalno doterane.

Naime, slavljenica se tada odlučila za belu haljinu, Ana Korać crvenu, a najveću pažnju privukao je stajling ušice Jakovljević koja je obukla takođe haljinu, crnu i kratku, a svi su gledali u njene mrežaste čarape, ali i komentarisali da se ne zna koja je od njih tri veća bomba.

Voditeljka je kasnije objavila snimke sa jahte, šampanjac i pravu “ludu” žurku, a sve je prštalo od luksuza.

– Pitali su me jednom koji mi je najlepši trenutak u životu. Onaj kad sam se rodila, odgovorila sam. Od tada svaki dan slavim kao rođendan, srećna što živim i dišem – napisala je Dušica.Na zidovima Sorajinog apartmana visili su baloni na kojima je na engleskom pisalo “srećan rođendan”, dok se na susednom zidu nalazilo još helijumskih balona sa slovima Sorajinog imena. (Kurir.rs/ Blic)