NARUČILA SAM ELEGANTNU HALJINU PREKO INTERNETA: Ne možete ni da zamislite šta mi je stiglo! Anita nije mogla da dođe sebi od šoka

Zanimljivosti

NARUČILA SAM ELEGANTNU HALJINU PREKO INTERNETA: Ne možete ni da zamislite šta mi je stiglo! Anita nije mogla da dođe sebi od šoka

Jedna modna blogerka naručila je preko interneta svečanu zlatnu haljinu golih ramena u nadi da će u njoj izgledati glamurozno. Ali zbog onog što je dobila ostala je bez teksta. To je sve samo ne glamur.

„Nikad više neću naručivati od njih“, kazala je Anita Miruki o onlajn šoping platformi Cherley, snimajući se u žutoj haljini koja ni krojem ni bojom ne liči na ono što je poručila.

Drugi su dobijenu haljinu već nazvali ubedljivo najgorim primerom odeće koja ne izgleda kao traženi original.

“Želim refundaciju i da njih zatvore jer koliko li su ljudi do sada ovako prevarili? Koliko drugih komada odeće kradu od ostalih dizajnera…”

@fashionbyanita

#greenscreen now @Cherleyofficial ….can we talk about this… #fashionfails #fashiontiktok #whatiorderedversuswhatigot

♬ original sound – Anita

Anita je istakla da je naručila haljinu od skoro 80 dolara, metalik boje, i to 10. septembra, a paket je dobila 30. novembra. Za čekanje se ne bi toliko ni žalila da je stiglo ono što je tražila. Ali avaj… Snimak je potom objavila na društvenim mrežama i nastao je pravi bum jer zaista nije lako poverovati u ono što je dobila, posebno kad se uporedi sa inicijalnim modelom.

Inače, Anita je dodala da od dotične kompanije nije prethodno naručivala ništa, ali da je mislila da su dobri na osnovu recenzija. Iz kompanije su potom za NY Post izjavili da će vratiti novac svima koji su dobili nezadovoljavajuću robu, s objašnjenjem da haljina nije prošla kontrolu, ali je greškom vraćena u ponudu. Da sve bude bizarnije u celoj ovoj priči, na internetu su se pojavile informacije o pravoj ceni haljine i pravom kreatoru.

Originalna haljina koju je Anita isprva tražila je s potpisom Vesna Wedding i košta nešto više od 2.000 dolara. Zavrzlama se potom širi dalje jer ista haljina postoji i na Ali Expressu za oko 60 evra. Na kraju tu je i Cherley ponuda od 80 dolara koju je Anita i videla.

U svakom slučaju, ova situacija je samo još jedan podsetnik na to koliko treba biti oprezan kod onlajn šopinga, koji sada pred praznike baš mnogi praktikuju. (Kurir.rs/Zadovoljna)