SKINULA GA*ICE U PRODAVNICI I OSTAVILA IH ZA “TATICE I GRAĐEVINARE”: Sve uradila zbog klikova, pa joj se to strašno OBILO O GLAVU

Showbizz

SKINULA GA*ICE U PRODAVNICI I OSTAVILA IH ZA “TATICE I GRAĐEVINARE”: Sve uradila zbog klikova, pa joj se to strašno OBILO O GLAVU

Jedna Novozelanđanka je smatrala da je dobra ideja da skine gaćice u javnosti, pa joj je policija zakucala na vrata.

– Policija mi je pokucala na vrata i ja sam otvorila. Rekli su mi da moramo ozbiljno da razgovaramo. Odmah sam pomislila „Bože, neko je umro“. Počela sam da paničim – počinje svoju priču 33-godišnja Novozelanđanka Lejla Keli.

Na njenu sreću, niko nije poginuo. Policija je tamo stigla zbog snimka koji je Kejla snimila i postavila na društvene mreže… Nekoliko nedelja ranije otišla je sa prijateljicom u prodavnicu gvožđa Bannings gde su snimile sebe kako skidaju i ostavljaju gaćice po celoj radnji.

– To je iznenađenje za tatice i građevinare – rekli su na snimku koji je prikupio 15 miliona pregleda i zbog kojeg je završila na radaru policije. Ali nije očekivala posetu policije.

– Došli su mi na vrata zbog snimka? Nije imalo smisla. Nisam to očekivala – kaže ova majka sa Novog Zelanda.

– Nismo baš ostavljali gaćice po radnji. Ispod onih koje sam skinula imala sam još jedan par – brani se sada Kajla, zvezda filmova za odrasle i dodaje da je razgovor sa policijom bio bizaran. Sve je to uradila zbog klikova na društvenim mrežama i promocije..

Njoj je zabranjen ulazak u sve prodavnice Buningsa u naredne dve godine, a ako to prekrši, platiće 6.000 dolara.

– Nisam nikoga povredila. Ne znam zašto je sada tako dramatično. Uverili smo se da nas niko ne vidi – kaže na kraju Kajla, piše NYPost. (Kurir.rs/24sata.hr)