SVAKE GODINE U ISTO VREME ANDREANA I DARKO IMAJU JEDAN RITUAL: Vremenom je postao tradicija, pevačica se pohvalila na mrežama

Showbizz

SVAKE GODINE U ISTO VREME ANDREANA I DARKO IMAJU JEDAN RITUAL: Vremenom je postao tradicija, pevačica se pohvalila na mrežama

Darko Lazić i Andreana Čekić su dugogodišnji prijatelji koji su se okumili prilikom venčanja pevača sa Anom Sević. Interesantna stvar je da je Andreana bila kuma Ani a ne Darku, što njih dvoje nikada sprečilo da neguju svoj odnos i ostanu nerazdvojni ni nakon razvoda.

Andreana i Ana već godinama nisu bliske, ali odnos sa Darkom nikada nije prestajao Kada je Lazić bio na ivici života i smrti Čekićeva je neprestano bila uz njega i pružala mu neizmernu podršku, ali i svih godina kasnije. Pevač je uradio i tetovažu posvećenu njoj, ali to nije sve kada je njihov odnos u pitanju.

Naime, od 2014. godine kumovi imaju ritual koji je sa godinama postao tradicija, a to je da se uvek i slikaju zajedno pored jelke pred novogodišnje praznike.Iako im obaveze ne dozvoljavaju da se često viđaju jer su na različitim stranama sveta, Andreana i Darko uvek nađu vremena da naprave još jednu uspomenu u nizu i produže praznični album koji kreiraju godinama.

 Ni ove godine nisu napravili izuzetak te se pevačica pohvalila na Instagramu i napisala: – Tradicija od 2014. te godine. (Kurir.rs/L.M.)