MITERIOZNA PORUKA NA MRKINOM GROBU BEKUTU SLOMILA NA KOMADE! Ana se oglasila na mrežama: “Volela bih da se javi ovde…”

Showbizz

MITERIOZNA PORUKA NA MRKINOM GROBU BEKUTU SLOMILA NA KOMADE! Ana se oglasila na mrežama: “Volela bih da se javi ovde…”

Pevačica Ana Bekuta podelila je na svom Instagram profilu sa posebnom porukom koja je napravila pravu buru emocija. Ljubav Ane Bekute i Multina Mrkonjića počela je 2012. godine, a njihov susret je bio, kako je pevačica govorila, neplaniran i sudbinski.

Upoznali su se na koncertu Šabana Šaulića, a Mrka je bio uporan da osvoji pevačicu koja je odavno prestala da veruje u ljubav. Celu deceniju se nisu razdvojili, a njegova smrt je ovu lepu priču prekinula. Preminuo je 27.11.2021. godine, a poruka na Mrkinom grobu rasplakala je Anu Bekutu.

– Pre neki dan sam na Milutinovom grobu pronašla ovo cveće, poruku “Hvala vam što ste toliko voleli Anu” i izdaleka videla devojku koja ga je ostavila. Volela bih da se javi ovde ili porukom da joj lično zahvalim, jer nisam uspela videti o kome se radi. Hvala vam što me i vi volite svih ovih godina, pogotovo poslednje dve – napisala je Ana uz snimak koji je pokazao poruku pisanu rukom.

Ana je često isticala koliko je bila srećna pokraj Milutina zbog neizmerne ljubavi koju joj je pružao.

– Žao mi je što se Milutin i ja nismo sreli ranije i što nismo imali šansu da budemo roditelji. Često se šalimo i pričamo kako bi nam se dete zvalo i da li bismo više voleli devojčicu ili dečaka, jer naša ljubav je veoma jaka, a smatram i da bi Milutin bio odličan otac. Prema mom sinu se ponaša kao pravi otac, a prema mojim unucima kao deda – isticala je Bekuta u svojim ranijim intervjuima. Kurir.rs/ Story

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Bekuta (@anabekuta1)