NEVEROVATNO! KAKO JE SUDBINA NERASKIDIVO SPOJILA OVAJ MLADI BRAČNI PAR: Krenula da kupi sebi BMW, a dobila čoveka SVOJIH SNOVA

Region

NEVEROVATNO! KAKO JE SUDBINA NERASKIDIVO SPOJILA OVAJ MLADI BRAČNI PAR: Krenula da kupi sebi BMW, a dobila čoveka SVOJIH SNOVA

Da je put ljubavi krajnje nepredvidiv, potvrđuje i mladi bračni par Cvetković iz Kraljeva. Njihova ljubavna priča gotovo je nestvarna , jer su ih spojili oglasi za polovne automobile. Dina je bila rešena da proda Forda i kupi sebi auto iz snova, BMW-a, ali je zapravo dobila čoveka svog života.

– Uzela sam broj sa polovnog automobila, kontaktirala ga, i počeli smo se dogovarati, pošto je on na oglasima stavio da menja taj BMW u zamenu za neko manje auto. Ja sam ponudila taj moj Ford, dobar je auto, mali je potrošač, ima ulaganja, ali u suštini isplativo je. I onda smo se tako dopisivali jedno vreme, sve u vezi auta, ne znajući ni kako izgledam ja, ni kako izgleda on. Znači, ne znamo ništa. I meni, igrom slučaja, prvog maja na poslu padne slobodan dan – ispričala je Eldina Rovčanin Cvetković. Početak proleća i prvi maj za ovaj zaljubljeni par bili su presudni.

Eldina je krenula iz rodnog Prijepolja sa jedinom željom da kupi voljeni auto.

– Ja stvarno nikad nisam bila ovde, ne znam kako da se orijentišem. I u tom trenutku sam ja naišla i videla njega da stoji tu na ulici, da me čeka. I ja kad sam njega videla, meni se auto gasio i sve se ugasilo. I onda je prva pomisao koja mi je pala na pamet bila, e, bravo. Sad će pomisliti da ne znam da vozim, neće mi prodati BMW. I to je bila jedina moja pomisao. Ali sve vreme, ono, videla sam ga lično. Ušla sam tu u dvorište, planirala sam otprilike oko 12 sati da krenem za Prijepolje – rekla je Eldina.

Pričali su o njihovim životima, i kako oboje kažu, automobili kao da nisu bili bitni.

– Ispitivao je on mene, ispitivala sam ja njega, ali uglavnom, provozali smo moj auto, provozali njegov auto. Zadovoljni smo, hajde sad da popijemo kafu… – kroz smeh Željko stidljivo potvrđuje da je prvi susret zapravo bio ljubav na prvi pogled i jednostavno je, kaže, bio zatečen.

– Sve je ona već ispričala, mislim, ja sam išao do puta da je sačekam, njoj se auto gasio, ja sam gledao na drugu stranu… Definitivno ljubav na prvi pogled – potvrdio je njen suprug.

Oboje su nakon prvog susreta shvatili da je ljubav nacrtala neraskidivu nit. Eldina se preselila u Kraljevo gde su se venčali, a kruna njihove ljubavi je dete koje očekuju. Za to vreme ljubavni auto BMW otišao je dalje, i to u ruke prethodnog vlasnika. Kurir.rs T.M.