Manijak sa Interpolove potjernice pokušao da napadne Aleksandru Prijović: Danima se ćutalo o incidentu

Uncategorized

Manijak sa Interpolove potjernice pokušao da napadne Aleksandru Prijović: Danima se ćutalo o incidentu

Aleksandra Prijović doživjela je pravu dramu u bekstejdžu zagrebačke Arene, kada se na posljednjem, petom koncertu našla na meti manijaka!

Tom prilikom muškarac sa inicijalima G.G. R. (65) uspio je da zaobiđe nekoliko prstenova obezbjeđenja u areni i da dođe do same pjevačice, koju je htio da poljubi na silu. Na svu sreću, u tome nije usio, a on je uz upotrebu fizičke sile izbačen napolje iz dvorane.

Kako prenosi hrvatski “Večernji list” slučaj je prijavljen i policiji, a ovaj čovjek je od ranije poznat tamošnjim organima reda, te se nalazi i na poternici Interpola.

– Zagrebačka policija javlja da je u blizini Arene pronađen muškarac s vidljivim podlivima, koji nije htio da kaže šta se dogodilo – pišu hrvatski mediji i dodaju da je riječ o sredovečnom muškarcu G.G.R.

– Ipak, policija je od pripadnika obezbeđenja Prijinog koncerta saznala da je gospodin morao biti zaustavljen upotrebom sile, jer je iza bine pokušao da poljubi Priju! Policija je kratko objavila da se radi o G. G. R. (65) iz Zagreba i da mu to nije prvi incident ove vrste. Navodno ga zbog sličnog ispada traži i Interpol, jer je pokušao da poljubi njemačku političarku – navodi se u vijesti koja je objavljena na portalu ovog medija.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Aleksandrom kako bismo čuli njen komentar na ovu priču, ali se ona nije javljala na naše pozive. Pjevačica je, poslije održanih koncerata u Zagrebu, napravila kratku pauzu i trenutno je u Beogradu. Ali, njena turneja “Od istoka do zapada” nastavlja se već za nekoliko dana jer će 22. i 23. decembra imati koncerte u dvorani Mejdan u Tuzli, dok će za Novu godinu održati nastup u beogradskom Sava centru. Planirano je da se turneja okonča 12. aprila nastupom u areni u Zenici, čime će Prijovićka ukupno održati 18 koncerata. Srbija Danas/Večernji list/V.J.