BOŽANSTVENI MORSKI RAJ NEDE UKRADEN! Ovo je pevačicina LUKS VILA , sva u zelenilu, a kožni nameštaj i kamin su posebna priča! FOTO

Showbizz

BOŽANSTVENI MORSKI RAJ NEDE UKRADEN! Ovo je pevačicina LUKS VILA , sva u zelenilu, a kožni nameštaj i kamin su posebna priča! FOTO

Neda Ukraden leti uživa u Bokokotorskom zalivu gde inače poseduje kuću sa ogromnim dvorištem, a zimi je u Beogradu gde ima luksuzan stan. Pevačicina oaza mira je cela u zelenilu, svuda je cveće, a u dvorištu ima i svoj voćnjak.

U dnevnoj sobi je kožni nameštaj, a tu se nalazi i kamin. Pevačica Neda Ukraden ovde voli da provodi letnje dane, a otkrila je da na ovom mestu često održavaju i lude žurke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Ne možete da verujete kakve se žurke prave kod nas. Tada ne pevam samo ja, pevamo svi. I to do pola noći. Skupimo se ovde na terasi i uživamo. Ma kakve su sve fešte bile ovde- ispričala nam je Neda jednom prilikom.

Podsetimo, Neda Ukraden je pre nekoliko godina kupila stan u Zagrebu. U pitanju je nekretnina u novogradnji od 75 kvadrata.

Inače, Neda odranije poseduje i dva stana u naselju Golf na Banovom brdu, čija je površina oko 200 kvadrata. Prema tržišnim cenama, vrednost ovih nekretnina je oko 300.000 evra. Pre par godina je kupila je i elitni stan u naselju Beograd na vodi, koji se vodi na ime njene ćerke Jelene Bilbije. Navodno, prema pisanju medija, taj stan je plaćen oko 400.000 evra. Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.