MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA? Pevačica: Ovu odluku nisam donela preko noći, samo polako i bez stresa

Showbizz

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA? Pevačica: Ovu odluku nisam donela preko noći, samo polako i bez stresa

Marija Šerifović je dobila bebu uz pomoć surogat-majke. Pevačica ispraća 2023. godinu sa svojim detetom u naručju. Ova vest uzburkala je domaću javnost za samo nekoliko sati, a ekskluzivne intervjue sa poznatima ste mogli prvo čitati baš na našem portalu.

Kao što se već zna, sin se zove Mario i pevačica se trenutno sa bebom i svojom Majkom Vericom nalazi u Los Anđelesu. Marija Šerifović otkriva kako sada izgleda njen život i da li planira da menja svoje profesionalne navike i angažmane zbog dolaska bebe budući da je još uvek članica žirija u takmičenju “Zvezde Granda”

Vaša priča će sigurno izazvati veliku buru u srpskoj javnosti. Jeste li spremni na to da vaš privatan život bude tema raznih komentara?

– Pa kad nije? Javnost je sastavni deo mog posla. Uvek sam se trudila da budem korektna prema medijima, a na prvom mestu prema svojoj publici. Da sam se bavila komentarima, mnogo što šta ne bih uradila u svom životu i živela bih tuđe. Tako je i sada. Mario je moja želja i postaje moj smisao i najveća ljubav. I molim vas da budete tihi jer jedan dečak spava i da šaljete samo ljubav – kaže Marija Šerifović, pobednica Evrovizije.

Roditeljstvo svakome menja prioritete u životu, planirate li da “usporite” sa karijerom ili da napustite mesto žirija u “Zvezdama Granda” što ste nekoliko puta najavljivali, ali vas je Saša Popović u tome uvek nekako sprečio?

– Donošenje ovakve odluke nije se desilo preko noći. Pre nego što sam ušla u ceo postupak, ozbiljno sam razgovarala sa sobom, ali i sa svojim najbližima, i dobro sam osmislila kako će moj profesionalni i privatni život od sada izgledati. Tako da se nadam da ni jedno ni drugo neće trpeti. Ali neću imati problem ni da odmorim od svega neko vreme… Samo polako, u miru i bez stresa i sve se uvek samo posloži. Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)