“DOK SAM DOBIJALA BATINE, MISLILA SAM DA ME VOLI” Goca Tržan o stravičnom nasilju: Prvo je bilo koškanje, pa davljenje…

Showbizz

“DOK SAM DOBIJALA BATINE, MISLILA SAM DA ME VOLI” Goca Tržan o stravičnom nasilju: Prvo je bilo koškanje, pa davljenje…

Goca Tržan, poznata pjevačica, javno je priznala da je nekada varala svog tadašnjeg partnera, naglašavajući da se to dogodilo prije mnogo godina. Govoreći o svojim pjesmama, Goca je istakla da se ne može svesti na jednu pjesmu, jer mnoge od njih sadrže različite dijelove njenog života, posebno one koje su povezane sa ljubavnim iskustvima i emotivnim izazovima.

– Ne mogu sebe da svedem na jednu pjesmu. U mnogo pjesama je ugrađeno mnogo dijelova mog života. Znaš? Dijelova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pjesmu i album “Zagrli” raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! Istina je, varala sam partnera. (smeh) To je to… Bila sam djevojka, igrala sam se – izjavila je Goca za “Blic”.

Uvek krajnje iskrena, prvačica nije krila da je odrasla u skromnim uslovima, ali sigurna je da su ljubav i nežnost koje je ponela iz roditeljskog doma nešto najvrednije čime može da se pohvali.

– Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živeli su u jednoj sobici kod tetka-Ljube. Onda je moj tata dobio stan od vojske, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase. Zvali smo ga golubarnik. U tom stanu sam sa svojom porodicom živela do 18. godine, ispričala je svojevremeno jedna od najpopularnijih pevačica na pop-sceni.

Svojevremeno je ispričala kako je imala problema sa zlostavljačem.

– Da se razumemo, ne radi se o mom bivšem mužu, kaže Goca aludirajući na Ivana Marinkovića. Tuga, neverica i bol nisu mogle da nadjačaju ljubav, makar ono osećanje za koje je Goca mislila da je ljubav.

– Posle prvog udaraca sam se borila, onda sam otišla, a potom sam se vratila. To je isprva bilo koškanje, unošenje u facu i onda davljenje. Nije ni bilo jutra pošto nisam spavala. Bilo je strašno, to je bila ozbiljna patologija. U nekim trenucima nas je ta agresija spajala na neki način, misliš da je to ljubav, a izvinjava ti se da više nikada to ne bi uradio, priča Goca i dodaje:

Pokušala sam da iznesem trudnoću, zbog poteškoća nisam uspjela”: Iskreno priznanje Marije Šerifović

– Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli. U stvari, mislila sam da će me zavoleti ako ga promenim. Ali onda sam shvatila da nijedna žena neće uspeti da promeni muškarca – rekla je Goca za “Kutak.net”. Kurir.rs/N.portal