BIVŠI MUŽ NAŠE PEVAČICE OPLEO PO MAJI MARINKOVIĆ! Nije birao reči za nju, pa otkrio da će se njima UMEŠATI U ODNOS: ŠOK!

Showbizz

BIVŠI MUŽ NAŠE PEVAČICE OPLEO PO MAJI MARINKOVIĆ! Nije birao reči za nju, pa otkrio da će se njima UMEŠATI U ODNOS: ŠOK!

Nekadašnji učesnik “Zadruge” i bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković rekao je sve što mu je na duši o Maji Marinković, koja je trenutno u “Eliti”. Nakon što se uputio u dešavanja između Anđela Rankovića, Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, Ivan je izneo pretpostavku da će se u sve to umešati i Maja Marinković.

– Ja sam poznat po tome da retko grešim kada procenjujem. Obostrana korist, koja je onako, odmah odjeknula i svoje pipke pustila… Anđelo da se odmah nakači na Anitu da bi Matoroj uvalio, a Anita ima potporu da sutra može da kaže da joj se sviđaju muškarci. Mislim da on drugačije ne može da funkcioniše u rijalitiju osim da bude vezan za neku žensku osobu – kazao je on.

– Mislim da neće toliko njihova priča da bude glavna, jer mislim da će ipak fokus da bude raskrinkavanje situacije između Anite i Matore. Moja pretpostavka je da će Maja da ubaci svoje. Maja je puno izgubljena, ne može kod Janjuša… Maja? Ona je rad*****- rekao je Marinković. Kurir.rs/Pink/Prenela: K.M.