SAŠA POPOVIĆ ŽRTVA PREVARANATA! Supruga Suzana Jovanović odmah reagovala, evo šta se desilo

Showbizz

SAŠA POPOVIĆ ŽRTVA PREVARANATA! Supruga Suzana Jovanović odmah reagovala, evo šta se desilo

Saša Popović jedan je od onih koji su se našli na meti internet prevaranata. Naime, on je sada doživeo sudbinu brojnih poznatih ličnosti koji su žrtve prevare na društvenim mrežama. Naime, neko je otvorio profil na Instagramu sa njegovim imenom i prezimenom i postavlja fotografije među kojima ima i onih privatnih.

Ovim povodom odmah se oglasila njegova supruga Suzana Jovanović, koja je svoje pratioce na Instagramu obavestila da je Popovićev profil lažan i da on ne stoji iza njega.

– Lažan profil. Ne postoji nijedan zvaničan profil Saše Popovića – napisala je pevačica na Instagram storiju uz fotografimju naslovne strane navodnog naloga nekadanjeg direktora “Granda”.

Podsetimo, u isto vreme pojavio se lažni profil i člana žirija takmičenja “Zvezde Granda” Đorđa Davida. I on je reagovao i obavesti pratioce da ne nasedaju ako im s tog profila stignu poruke jer on ne stoji iza njega. Naglasio je da je jedini nalog koji koristi onaj s kojeg se svima obratio.

– Lažni profil! Sve ružne poruke koje dobijate nemaju nikakve veze sa mnom! Ignorišite i blokirajte – napisao je Đole uz skrinšot lažnog naloga.

– Ljudi, pojavio se moj lažni nalog gde se čovek predstavlja da je on ja, sa svom ovom mojom vilicom. A da Instagram nalog koji jedini ja vodim navodno administrira moj menadžment ‘ napisao je roker. Kurir.rs