Da li je ovo najemotivniji ispraćaj profesora u penziju? Pogledajte kakvu feštu su napravili đaci

Region

Da li je ovo najemotivniji ispraćaj profesora u penziju? Pogledajte kakvu feštu su napravili đaci

Kako piše Instagram stranica Oglasna tabla Užice, učenici su svog razrednog, Radenka Markovića, ispratili u penziju i ujedno proslavili njegov rođendan Pesma “Đurđevdan”, trubači, vatromet i gromoglasni aplauz… Ovako je jedan od omiljenih profesora Ekonomske škole u Užicu ispraćen u penziju, a retko koji prosvetni radnik može da se pohvali takvim iznenađenjem.

Kako piše Instagram stranica Oglasna tabla Užice, učenici su svog razrednog, Radenka Markovića, ispratili u penziju i ujedno proslavili njegov rođendan, a događaj je bio više nego emotivan. Kako se vidi na snimku, iznenađenje je bilo cvelokupno. Od čestitki, pa sve do trubača i đaka koji su uglas pevali “Đurđevdan”.

Iznenađenje profesor Marković nije mogao da sakrije, te je svoje đake pozvao da dođu kod njega i zajedno isprobaju poklon. Sudeći po komentarima Užičana, ova generacija nije jedina na koju je Marković ostavio trag.

– Jedan od najboljih profesora u Ekonomskoj školi, čovek koji je znao da prenese znanje i odličan pedagog, inače i moj razredni starešina – piše u jednom od komentara. (Telegraf.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OGLASNA TABLA (@oglasnatabla)