“DA LI TE JE STIGLA KARMA ZBOG KIJE KOCKAR?” MILAN MILOŠEVIĆ POKOSIO MATORU

Showbizz

“DA LI TE JE STIGLA KARMA ZBOG KIJE KOCKAR?” MILAN MILOŠEVIĆ POKOSIO MATORU

Zadrugarka Jovana Tomić Matora se, kao prevarena žena, našla u središtu interesovanja vernih pratilaca rijaliti šou-programa “Zadruga 7 Elita”, zbog čega mnogi na društvenim mrežama ostavljaju komentare da ju je “stigla karma zbog Kije Kockar”.

Podsećanja radi, Jovana je, tokom trajanja prve sezone rijaliti šou-programa “Zadruga” branila “pravu ljubav” Lune Đogani i Slobe Radanovića nasprav “ljubavi na papiru” koju je pevač imao sa Kijom. Milan Milošević: “Mnogi su rekli da je ovo tvoja karma za Kiju Kockar.”

Samohrana majka troje djece Nihada Memić danas je izgubila bitku protiv raka.

Matora: “Moguće je, jer sam ja tada podržavala svoju drugaricu. Ali iskreno ja mislim da imam dobru karmu. Ja još nisam prihvatila ovo skroz, a ja sada pričam za sebe i ne želim da se osećam loše, niti me zanima kako će to da se protumači. Ali me zanima koliko tu ima još detalja za sve. Moje bivše devojke za nju, za ovo treba da imaš ozbiljan želudac, a meni se ovo desilo pre sedam dana, a ja gde god da sam ne bih mogla da se oporavim, a ja sam i rekla da je veća ljubav bila mene i Sanje nego ovoga, ja sam od Sanje imala poštovanje, a ona meni nije dala da otvorim restoran, pričala mi kako će burmu nositi oko vrata, kako nikada neće ući u vezu,brak.”

Anita Stanojlović: “Pa nosila bih da mi je nisi uzela.”

Jovana Tomić Matora je, sa druge strane, bila predmet izlaganja voditeljke Sanje Stanković, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu:

”Velika Šefica mi je PONUDILA da uđem u ”Elitu” Matora ne sluti kakve pregovore Sanja Stanković ima sa čelnicima Pinka. Pulsonline.rs